Region

Svet

Region

Nova domaća serije Nemirni stiže na kanal Superstar! (VIDEO)

Nova domaća serije “Nemirni” stiže na kanal Super Star od 6. maja 2023. godine i emitovaće se vikendom u 21 čas. Životi policajaca, kriminalaca i naizgled slučajnih učesnika upleteni su u “sistem spojenih sudova”...

Nova domaća serije Nemirni stiže na kanal Superstar! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




  

Inspektorka Mirna Paligorić, progonjena sopstvenim nemirom, rešava slučaj zločina starog pet godina i slučajno razotkriva spregu države, tajne službe i kriminala.


Životi policajaca, kriminalaca i naizgled slučajnih učesnika upleteni su u “sistem spojenih sudova” koji dovodi do neočekivanih i otrežnjujućih situacija, koje sve njih ostavljuju nemirnim.


Uloge tumače: 

Nikolina Friganović, Gordan Kičić, Strahinja Blažić, Vanja Ejdus, Mladen Andrejević, Boris Pingović, Milan Čučilović, Marinko Prga, Dejan Aćimović, Marko Gvero, Vukašin Jovanović, Igor Benčina, Nikola Pavlović, Izudin Bajrović, Ljubomir Bandović, Jovan Vlaović, Jelena Stupljanin, Ana Mandić, Gorica Popović, Milena Predić.


Serija u fokus stavlja inspektorku policije koja, vođena sopstvenim nemirom, na neočekivan način razotkriva vezu između države, službe i kriminala.

– Cilj nam je da i dalje podstičemo razvoj domaće kinematografije, koju uveliko distribuiramo na pet kontinenata. Serija „Jedini izlaz“ na kojoj smo već sarađivali sa rediteljem Darkom Nikolićem jedna je od najprodavanijih na stranim tržištima, a smatram da će „Nemirni“ biti još veći hit“ – izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.


Nova krimi serija predstaviće različite likove i nezavidne situacije kroz odmotavanje zamršenog klupka zločina priče koja se prati sa punom pažnjom.

U seriji će se pojaviti veliki broj karaktera, koji će kroz glavne i sporedne uloge doprineti kreiranju situacija i izazova koji se nalaze pred glavnom junakinjom.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/tvinemania

Povezane vesti:


>