Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 24. aprila do 30. aprila 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Peakpx





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:




VAGA

Hrana

Totalno nedefinisan način ishrane u ovom periodu. Uvedete se malo u red, pa opet kiksnete. Zaboravljate da jedete ili se pak zatrpavate brzom hranom i slatkišima.

Ljubav

Ovih dana je vaš odnos, komunikacija i način funkcionisanja sa partnerom kao na vrtešci – čas ste sa osmehom od uha do uha, opušteni i u odličnom raspoloženju i akcijama jedno s drugim – a čas struji neki čudan osećaj da se ne razumete, možda čak i povređujete jedno drugo postupcima i rečima. No, i pored ovih šaltanja mozga i srca – i dalje idete zajedno, kao par. Slobodne Vage – totalno zbunjujuća situacija kod vas. Sve u zavisnosti od tipa ličnosti, ali i perioda u kojem ste – neko se može ludo zabavljati i uživati, neko će intenzivno razmišljati o prošlosti, a neko se ozbiljno zaljubiškao u zauzetu osobu.

Posao

„Moj je život bitka neprestana“ – važiće kroz poslovni segment. Doduše, uglavnom ćete vi te bitke uspeti da dobijete, ako ne odmah u početku a ono kasnije da – ali će vas svakako smarati to što ništa ne ide normalno, iz cuga, u prvom pokušaju ili bez preskakanja prepreka. No, tako vam je zapalo pa se snalazite. Ako ništa drugo – te finansije će vam zadavati manje brige nego inače. Ili će novca biti više ili će pak troškova biti manje – bitno je da ćete uspevati da pronađete balans i budete dosta mirni.

Zdravlje

Osetljivo grlo i respiratorni trakt.

 


ŠKORPIJA

Hrana

Manjak apetita ili pak totalno neadekvatna ishrana u prvoj polovini sedmice. Kasnije se uvodite u neki red, mada je to daleko od vašeg uobičajenog načina funkcionisanja.

Ljubav

Sve će biti dobro u vašim emotivnim relacijama ukoliko partneru ili vama (najpre vama) ne padne na pamet da pravite neku dramu bez preke potrebe. Malo smirite uzburkana osećanja, mnogo zakočite kada je ljubomora u pitanju i nema glava da vas boli. Šta više, sada na obostrano zadovoljstvo možete rešiti neka bitna pitanja u vašem odnosu jer umećete i da se čujete, ali i da se srcima osetite. Slobodne Škorpije – onaj šaljivdžija od Merkura ide retrogradnim hodom kroz vaše polje partnerstava, pa će neki od pre Hrista krenuti da vam se javljaju. Da li od ovoga ima neke vajde? Ma jok, batalite i idite dalje. Treba sto i jedna situacija da se poklopi da bi neko iz prošlosti zaista uspeo da pronađe put do vašeg srca. E, ali neće se javljati samo bivši – evo i poznanika/poznanica da vas podsete malo na sebe.

Posao

Sve što je vezano za posao čas zastaje, čas trči napred. Pomalo vas iritira ovakav način funkcionisanja na dnevnoj bazi ali se snalazite i uspevate da „plivate“. Kada zakoči, umete da stanete i da se priberete i da pronađete adekvatan model da biste ovo rešili. Kada situacija trči – umete da je pratite u korak. Saradnje koje su ranije bile korektne i solidne sada mogu ponovo da se aktiviraju – i ovo ne bi bila loša kombinacija. Po pitanju finansija – pare vas hoće ovih dana, a hoćete i vi njih. I lepo ćete se pronaći.

Zdravlje

Neke stare ili hronične boljke mogu vas po malo mučiti. Osetljivi sinusi, zubi, grlo, kičma.

 


STRELAC

Hrana

Možete češće nego inače u ovim danima tražiti utehu u hrani. Nije problem u tome da li ćete dobiti kilo ili dva viška – već u tome da ne bi trebalo odustajati od pravilnih navika. Zdravlje na prvom mestu.

Ljubav

U ljubavi ćete se pronalaziti, a u svemu ostalom – baš i ne. Komunikacija će vam i dalje predstavljati tačku na kojoj se povremeno saplićete jer ćete oboje ići iz svoje perspektive a nećete želeti da sagledate drugu stranu i njene motive. Čas partner čas vi – imaćete svoje uspone i padove raspoloženja. Bilo bi dobro da bilo kakve nesporazume rešavate odmah i da ne ostavljate da se oni gomilaju. Slobodni Strelčevi – ukoliko vam se neko dopada imate utisak da nikako da pronađete model da ovu osobu privučete više sebi. Mnogi od vas imaju intenzivna razmišljanja o prošlosti, ali retku ili nikakvu interakciju

Posao

Sve vezano za posao, poslovnu svakodnevicu i ljude sa kojima ste u kontaktu – oduzima vam vreme, energiju i dobar deo živaca. Vi ćete uspevati da se ispetljate iz svake situacije i da se pokažete u najboljem svetlu – ali će vas to koštati kroz umor i mentalnu isceđenost. Dobar je trenutak da sve ono što je propušteno, pogrešeno ili nije obavljeno do kraja – završavate i to ako je moguće od samog ulaska u radnu sedmicu. Po pitanju finansija – prilivi su redovni, ali su vaši troškovi preveliki. Kočite malo.

Zdravlje

Može doći do manjeg pada imuniteta koji bi se odrazio kroz probleme sa stomakom ili respiratornim sistemom.

 

Kiflice iz Vojvodine! Provereno dobar recept! (VIDEO)






JARAC

Hrana

Pokušajte da jedete lakšu hranu, najpre baziranu na povrću. Obroci ne bi trebali da budu teški, prezačinjeni i premasni. Unosite i više tečnosti.

Ljubav

Retrogradnost Merkura, planete komunikacije u vašem polju ljubavi i zadovoljstva „obećava“ kontakte od bivših partnera, ali i osoba koje dugo niste čuli niti videli (a možda ni sada ne želite ni da ih čujete, a ni da ih vidite). Šta ćete vi sa ovim talasom prošlosti da radite u narednih mesečak dana – zaista ne znam, proberite ako nešto valja…..No, ukoliko se pojavi neka nova osoba – ona mora po izgledu, ponašanju ili ko zna čemu – podsećati na ono kroz šta ste prošli. Zauzeti Jarčevi – što više vi razuma i praktičnosti ulažete u komunikaciju sa partnerom, ona će biti bolja. Na praktičnost druge strane ne računajte mnogo.

Posao

Na svu sreću pa ćete imati dovoljno živaca i strpljenja za sve ono što se za posao vezuje, a posebno za kolege i saradnike. Da će vam povremeno skakutati po živcima – ma hoće, da će vam oduzimati dragoceno vreme – isto tako, ali neće uspevati da vam pokvare organizaciju i fokusiranost koja je sada izuzetno naglašena. Zastoj koji je bio evidentan tokom protekle nedelje, sada počinje da  popušta i lakše ćete funkcionisati. Finansije – svaki neplanirani trošak će vam doneti nerviranje. A biće ih.

Zdravlje

Osetljivo grlo i respiratorni organi.

 

VODOLIJA

Hrana

Vi imate kontinuitet i neku formu redovnosti. Uglavnom će se problemi vezivati za probavu – to može biti posledica stresa pod kojim ste trenutno. Kontrolišite ispravnost i trajnost namirnica koje koristite.

Ljubav

Odnos sa partnerom je skroz korektan. Ok, možda vama nešto smeta – to što nemate onoliko zajedničkih trenutaka koliko biste voleli, možda vas povremeno zapljusnu i talasići ljubomore, možda vam drago biće s vremena na vreme iritira živce…..ali sve je ovo luk i voda. Suština je – kao par ste vas dvoje stabilni i to je to. Slobodne Vodolije – ukoliko postoji neko ko vam se dopada, tu komunikacija čas ide super a čas koči. Samo malo strpljenja – doći će sve na svoje mesto,niste na trkama. Naravno, neki od vas ni korak ne mogu da mrdnu a da ih prošlost ne prati u stopu. Rešićete nešto po ovom pitanju, uskoro.

Posao

Što vi volite (a i umete) da zakomplikujete sebi život, pa to je čudo jedno. Ili ćete prihvatati na sebe obaveze koje su previše zahtevne i oko kojih ćete se satrti dok ih ne završite,  ili ćete se nadmudrivati i natezati sa kolegama i saradnicima bez ikakve potrebe. Idu vam neki ljudi na živce, a vi – umesto da se sklonite i sačuvate svoj mir – svojski se trudite da idete na živce njima. No, kada ostavimo po strani vašu tvrdoglavost, inat i zakomplikovavanje poslovnog dana – pred vama što se rezultata i finansija tiče nije ni malo loša nedelja.

Zdravlje

Lošija probava, ali i osetljivost grla i sinusa.

 

RIBE

Hrana

Veliki skokovi I variranje u raspoloženju dovode do oscilacija u apetitu. Slatkiši su još uvek stavka broj jedan na koju morate obratiti pažnju. U prevodu – kontrolisati, ne podsticati.

Ljubav

Dobro je. Nije savršeno, ali je dobro. Osećanja i strasti ima, poboljšanja komunikacije takođe ima. Svaki nesporazum se da razrešiti na pravi način, a evidentno je da će biti i baš lepih i opuštenih momenata. Jako je važno da vaša komunikacija teče, jako je važno da se čujete i razumete. Ukoliko se pojavi neki problem – nemojte ga ostavljati za sutra, bavite se njime odmah. Slobodne Ribe – više osoba sada može biti u vašoj blizini ili će se komunikacija sa njima intenzivirati. Neke su osobe od ranije prisutne, neke su glanc nove – ali nešto od ovoga bi moglo krenuti kako valja i ići ka razvijanju i produbljivanju.

Posao

Moguće je da ćete u nekim situacijama kasniti, moguće je i da nešto nećete uspeti da završite iz prvog pokušaja ili da ćete pak morati da savladate više prepreka – ali suština je da je poslovni segment u ovoj nedelji više nego dobar. Malo se više fokusirajte, bolje organizujte i nemojte zaboravljati dogovore i sastanke koji su vam od važnosti. Vaši prilivi (bilo od redovnog, bilo od dodatnih poslova) kreću uzlaznom linijom. Na žalost, troškovi su još uvek dosta izraženi, regulišite da vas ne boli glava.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe su prolaznog karaktera.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>