Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 24. aprila do 30. aprila 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



OVAN

Hrana

Potrebna vam je hrana koja će vam donositi kvalitetne kalorije i energiju – koju ćete itekako imati priliku da brzo potrošite. Manite slatkiše, grickalice i brzinske obroke.

Ljubav

Komunikacija je ključ za dobar/loš osećaj u vašim emotivnim relacijama. Jer, ako kroz reči umete da se „pronađete“, ukoliko umete da na lakši i jednostavniji način saopštite čak i neprijatne ili kompleksne informacije, ako umete da čujete i saslušate jedno drugo – nikakvih problema nećete imati. Neke nepredviđene situacije vezane za kuću ili za članove porodice mogu vam zatezati živce i testirati strpljenje. Slobodni Ovnovi – postoji osoba koja vam donosi osmeh na lice, sa kojom je tako lako pričati i biti opušten. Uživajte i flertujte sa onima koji vam podižu raspoloženje i čine da se osećate dobro.

Posao

Sve što krene uz komplikaciju i zastoj – završiće se kako valja i na vreme. Ali isto tako – sve ono što krene baš kako treba i deluje kao da će se očas posla obaviti – verovatno će se zakomplikovati i pokazati se kao tvrd orah. Može da se dogodi da administrativna i papirološka pitanja, kao i dogovori – ne idu baš po vašim zamislima, ali to ne znači da ih nećete obaviti. Dosta vremena će vam u ovoj nedelji oduzeti kontakti sa saradnicima, sastanci, kao i more sitnih obaveza koje ne mogu da čekaju.

Zdravlje

Osetljivo grlo.

 



BIK

Hrana

Gde je više pokreta i dešavanja, tu je i više stresa, nervoze. A kada je ovo prisutno – onda je nekako najlakše i najlepše smiriti se uz uživanje u klopi koju vi najviše volite.

Ljubav

Retrogradno kretanje Merkura u vašem znaku i Mars u sentimentalnom i obojenom prošlošću znaku Raka – mogu biti udarna kombinacija da bivši partneri i osobe koje niste čuli niti videli sto godina – odjednom počnu da se interesuju za vas, da vas zivkaju ili da pokušavaju da ostvare kakav god, pa makar i površni kontakt. Vi vidite da li nešto od ove prošlosti može da se „probere“ i da li vam godi. Biće tu i novih lica jer u ovim ste danima nekako u centru pažnje suprotnog pola. Zauzeti Bikovi – sve će biti ok dokle god je komunikacija između partnera i vas korektna. A nema razloga da ne bude.

Posao

Dosta toga će se vrteti oko finansija, jer to je segment koji vas trenutno najviše interesuje i okupira. Ušli ste u fazu kada možete zatvoriti neke obaveze, ali i podsetiti dužnike na sebe. Snalazićete se i uglavnom uspešno rešavati novčane teme i dileme. Što se poslovnog dela tiče – situacija je redovna, mada može biti povremenih, manjih naleta nervoze. Dobar je period da ispravljate eventualne greške i propuste – bilo da su tuđe ili vaše. Organizovani ste i fokusirani na ono što radite pa neće biti kašnjenja.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija.

 


BLIZANCI

Hrana

Neće vam baš sve namirnice prijati, pa nemojte mnogo eksperimentisati. Proveravajte rok trajanja i ispravnost namirnica i smanjite unos mesnih prerađevina.

Ljubav

Umeju vaša raspoloženja biti šarena ovih dana, ali sa Venerom u polju ličnosti i potrebom da lakše i lepršavije izađete na kraj i sa sobom i sa svakom situacijom sa partnerom – u eventualnim nemirnim momentima – umećete sve da okrenete na šalu. Postoji nervoza u vama, ali ćete se izboriti sa njom kroz zabavne aktivnosti i dobru energiju sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci – mogućnost komunikacije sa više osoba, ali vas najviše privlači ona koja vas pomalo zbunjuje, ali i intrigira svojim postupcima i ponašanjima. Neki od vas će biti u razmišljanjima o bivšem partneru, ali bez pokušaja kontakta.

Posao

Mogućnost pozitivnih promena (doduše, manjih) i pokretanja ka vašim ciljevima, pogotovo ako su oni vezani za stabilizaciju ili poboljšanje finansijskog segmenta. Moguće je da neće odmah sve funkcionisati po vašim zamislima, ili ćete nailaziti na prepreke – ali vi ćete umeti da pronađete rešenje i da se snađete. Što se tiče novih poslova ili projekata – budite nešto oprezniji i ne žurite sa odlukama i realizacijom. Dobar je period da ispravite propuste od ranije, kao i da se iznova povežete sa starim saradnicima.

Zdravlje

Stariji Blizanci – pritisak. Mlađi – grlo, nesanica.

 

Serija Kalkanski krugovi 2 epizoda 8: Ko je nestala žena! (VIDEO)






RAK

Hrana

Oscilacija raspoloženja kojima ste vi tako podložni biće i u ovoj nedelji, ali ne u tolikoj meri kao do sada. Više ćete ugađati sebi i uživati u omiljenoj klopi. Pojačajte unos povrća, najpre kroz raznovrsne salate.

Ljubav

Rakovi koji su slobodni su čas u prošlosti koja iznova i iznova podseća na sebe, a čas u sadašnjosti koja donosi potrebu da se krene dalje – ka novim ljudima, novim ljubavima. I pored prizvuka sentimentalnosti koji vas boji ovih dana, čak i pored mogućnosti da se ostvari neki, slabiji ili jači kontakt sa osobama koje su ranije bile u vašem životu – suština je ipak da vi nastavljate dalje. Mars u vašem znaku vas usmerava da idete napred, bez osvrtanja. Zauzeti Rakovi – i pored nemira koji mogu postojati kod vas ili možda manjka vremena sa partnerom – vaš odnos je suštinski dobar. Uklapate se, tu ste jedno za drugo.

Posao

Nakon prilično nemirne prethodne sedmice koja vam je donela nervozu i žurbu – uplovljavate u nešto jednostavnije dane. Ne, naravno da ne znači da je pred vama lagan put ali opet – dosta toga će doći na svoje mesto i shvatićete da ste se oko nekih situacija bez razloga kidali i nervirali. Umećete i uspevaćete da se dogovorite sa saradnicima, a itekako je moguće da ćete imati i njihovu podršku u onim najizazovnijim i najkompleksnijim obavezama. Početak rešavanja papiroloških pitanja. Novac – korektno.

Zdravlje

Osetljiv stomačni deo, a moguće su i alergije.

 

LAV

Hrana

Više uživate u hrani, više ste skloni da ugodite sebi i sada je samo potrebno da budete aktivni jer će to  činiti da se bolje osećate u sopstvenoj koži. Samo bez previše začina i manji obroci.

Ljubav

Partner i vi jeste najviše okrenuti obavezama koje vam oduzimaju gro vremena – ali ćete itekako umeti da pronađete momente samo za vas dvoje, a oni hoće biti protkani dobrom energijom i aktivnošću koja vam oboma prija kao izduvni ventil od napornog rada. Između vas dvoje će uglavnom biti mirni i skladni dani – ok, uvek mora nešto da zaškripi – ali to škripanje neće uticati na vaš odnos. Slobodni Lavovi – neka prošlost ili emotivna osetljivost kao posledica „starih rana“ vam je duboko ukorenjena u mislima. No, ima osoba koje vam prijaju i koje vas svojom lepom energijom bude i čine zainteresovanim za njih.

Posao

U periodu ste kada intenzivno ulažete sebe u sve što se za posao vezuje. Biće nekih situacija, osoba, prepreka – koje će vas testirati, koje će vas izazivati, koje će činiti da se zatvrdoglavite da ih rešite. Za ta rešavanja imaćete podršku – bilo da je to sklop okolnosti koje vam idu na ruku, bilo da je podrška od strane osoba koje su vam naklonjene i koje svojim savetom ili uticajem mogu da vam pomognu. Malo izazovna, ali prilično uspešna nedelja je pred vama. Novci – dođu, odu – i tako u krug.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem i možda sa stomakom.

 

DEVICA

Hrana

Prisutne su oscilacije apetita. Neki od vas mogu jesti neredovno, drugi se pak zatrpavati brzom hranom i grickalicama. Ukoliko je moguće – izbegnite da jedete „s nogu“ i u prolazu – potrebna vam je redovnost.

Ljubav

Vaše je raspoloženje promenljivo, a samim tim – promenljiva je i komunikacija i odnos prema voljenoj osobi. No, druga strana prilično uspešno prati vaše „uspone i padove“ i uvek nekako pronađe model ponašanja i komunikacije koji vas vraća u ravnotežu. Potrebno vam je više zajedničkog vremena, ali onog ispunjenog aktivnostima, skitnjom, radošću. Niti će posao propasti niti će svet prestati da se okreće zato što ste vi uzeli više vremena za sebe. Slobodne Device – neko vam crta osmehe i popravlja raspoloženje svojim prisustvom ili rečima. Za sada nećete praviti velike korake – samo ćete se družiti i uživati.

Posao

Snalazićete se vi više nego dobro kada je posao u pitanju. Ovaj segment vam sada jeste prioritetan, kao i sve ono što se vezuje za finansije – i obzirom na to koliku količinu energije ovde ulažete, bilo bi pravo čudo da ne ostvarujete solidne rezultate. Baš te finansije posle kratkotrajnog zastoja ponovo kreću uzlaznom linijom tako da ćete moći da rešavate eventualne zaostale obaveze i račune. Povremeni, sitniji napeti momenti sa saradnicima, ali i sa papirologijom i administrativnim pitanjima. Sve je rešivo.

Zdravlje

Nešto pojačan mentalno – fizički umor. Suštinski – dobro ste. Relaksirajte se, opuštajte.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>