Region

Svet

Marija Šerifović prošla kroz pakao, strahovala za svoj život!

Pevačica Marija Šerifović prošla je kroz pakao, strahovala za svoj život, a o ovome nikada nije pričala! Za nju je to jedan od najtežih trenutaka...

Marija Šerifović prošla kroz pakao, strahovala za svoj život! Screenshoot/Instagram





Pevačica Marija Šerifović 2007. godine osvojila je prvo mesto na najvećem muzičkom festivalu „Evroviziji“, a jednom se prisetila šta se dešavalo iza kulisa velike scene u Finskoj.

I dan-danas se seća svakog detalja, pa je pokušala da svima dočara kako je to izgledalo i kako se ona osećala u tom momentu:

-To je toliko strašno, mislim strašno je ako nećeš da se obrukaš, ako ti je svejedno nije važno. Meni su se u momentu osušila usta, povraćalo mi se, bila sam žedna, išlo mi se u wc, ja sam mislila da ću da umrem u tom polufinalu. Mislila sam samo Bože šta ako nešto promašim, zgaziće me. Gde ću onda, da se vratim kući ne mogu, da kažem da sam polomila nogu, ne mogu - rekla je Marija za Grand online, pa dodala:

-U finalu mi je bilo sasvim svejedno, čak sam nešto bila i polupijana. Pili smo neko belo vino, ja u nekim japankama, u nekoj trenerci hodam po onoj dvorani, šalim se sa ljudima. Kažu mi da se spremim, mene je bolelo uvo. Zapravo koliku sam ja tremu imala u polufinalu, oni su troduplo veću imali u finalu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Grandonline/Republika

Povezane vesti:


>