Style

Ljubav

Horoskop: Kako se nositi s besnim Ovnom?

Na osnovu mišljenja astrologa, Ovan je najeksplozivniji znak horoskopa! Ovnovi su po prirodi strastveni, energični i ambiciozni, ali isto tako i vrlo temperamentni. A kako se nositi s besnim Ovnom?

Horoskop: Kako se nositi s besnim Ovnom? Svet Plus





Kada se Ovan nalazi u situaciji koja mu se ne sviđa, može lako da izgubi kontrolu i da eksplodira od besa.

Ovnovi ne podnose frustracije i često se bore protiv prepreka koje im se nalaze na putu. Kada osete da ne mogu da ostvare svoje ciljeve ili da im nešto ne ide po planu, mogu da postanu vrlo nestrpljivi i impulsivni.

Kako se nositi s besnim Ovnom?

Često će Ovan ispoljiti svoj bes na vrlo direktan i agresivan način, pa će glasno da viče, lupaće vratima, udaraće po stolu ili čak nekontrolisano gestikulirati. Takođe, neće se ustručavati da kaže sve što ima na umu, bez obzira na to koliko bi to moglo da bude neprijatno za druge.





Ali, ne brinite, Ovnovi obično brzo zaboravljaju na svoj bijes. Nakon nekog vremena, kada se smire, shvatiće da su možda preterali u svojoj reakciji i pokušaće da poprave stvari.



Kako se nositi sa Ovnom kada je besan?

Najbolje je da mu date malo prostora i vremena da se ohladi i tek onda mu pristupiti sa razgovorom. Takođe, važno je da ne reagujete na isti način kao što Ovan reaguje, jer će to samo dodatno da pojača njegovu ljutnju.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>