Zadruga

Parovi

Ana Ćurčić doživela nervni slom! Urliče i plače zbog izdaje Zvezdana Slavnića! (VIDEO)

Ana Ćurčić doživela nervni slom! Urliče i plače zbog izdaje Zvezdana Slavnića! Zašto kad znaš koliko sam ti bila tu? Ja sam ti ruke držala jedina ja. Ja sam sve uradila za tebe, izdao si me i prodao.

Ana Ćurčić doživela nervni slom! Urliče i plače zbog izdaje Zvezdana Slavnića! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić nastavili su da se svađaju u pušionici, a onda su izašli ispred Bele kuće gde je ona doživela pomračenje i počela da urla na njega i roni suze.

Da li mi veruješ? - pitao je on.


Verujem samo sebi. Da li je tebe iko pomenuo ili pisao kako da se ponašam? Da li je moja mama poslala čestitku ili moja deca? Ovo je nemoguće - rekla je Ana Ćurčić.





 


Da li misliš da ona meni nikad nije rekla neke stvari i da si ti bila svetica prema njoj? Ja da bih ovo pričao ne mogu da ne kažem ružne stvari, a neću. Ja poštujem tebe šta si uradila za nju i što se mene tiče. Sad bi bilo glupo i da se ta tema raširi, ne želim. Sad ti kažem koliko god misliš da si skapiral anešto i neke stvari, to je tvoja stvar, veruj mi da grešiš - govorio je Slavnić.

Normalno je što je ona stala uz tebe, bilo bi nenormalno da nije stala, ti se njen sin jedinac. Ona da napiše da ja nisam svetica, da sam monstruozna, da zagrliš Anđelu i da sam zlo, je l' ona rekla? Niko moj ne daje intervjue, a tvoj otac to radi i radio je i pre mog ulaska.

Tvoj tata daje po četiri strane intervjua. Da li ćeš da mi veruješ ili ne, mene to ne zanima, ako sve okrenemo četiri godine i još godinu dana, ja sam pet godina živela sa njom i mogu sve da opravdam jer bih i ja za Ivu i Luku. decu niakd ne bih učila da ako im je neko bio tu, ona je bnila tu i plakala sam joj mnogo puta, mazila me i češkala. Moja mama tebi za oet života ne bi napisala da si zlo, osveti se na sekund
- govorila je Ana kroz suze.


To je sa tvoje strane - dodao je Zvezdan Slavnić.





 

Zašto kad znaš koliko sam ti bila tu? Ja sam ti ruke držala jedina ja. Ja sam sve uradila za tebe, izdao si me i prodao. Posle svega sam ti verovala, a ja sam monstrum i zlo. To je nepravda. Zvezdane pre godinu i po dana kad si izaš iz zatvora nisi me voleo - urlala je Ana.

Kako sam mogao da te pustim? Nisam ušao da pobegnem od tebe, ja bih napolju pobegao - rekao je on.



 




 
 

Nikad lakše! Naoštrite tupe makaze u par sekundi!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>