Zadruga

Parovi

Ana Ćurčić i Zorica Marković ogorčene na Osmana Karića! (VIDEO)

Ana Ćurčić i Zorica Marković ogorčene na Osmana Karića! Pevačica ne može da se smiri nakon sukoba sa voditeljem emisije "Amnezija".

Ana Ćurčić i Zorica Marković ogorčene na Osmana Karića! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Nakon skandala koji se dogodio u "Amneziji", Zorica Marković je otišla do toaleta i kod Ane Ćurčić oplela po voditelju Osmanu Kariću. Podsetimo, Osman je šaljivom rimom potkačio Zoricu zbog čestih trač-partija sa Anom u toaletu, zbog čega je ona pobesnela.

- Ja sam njegovo dete kovala u zvezde. Ovo moji sinovi slušaju - rekla je Zorica Marković.


- Rečeno je da smo dva g*vneta - dodala je Ana.

- Ne znam šta sam uradila Osmanu, Aleksandra potvrđuje da se on izjasnio da su to rime iz njegove glave, zato je to mene zabolelo. Ja da ne mogu da podnesem šta se meni govori? Pa, šta se meni izgovorilo samo dok si ti ovde, a da ne pričam unazad sve godine rijalitija. Ja im na senku nisam stala, gledala sam gao veličinu - pričala je Zorica.



 


- Znamo blisku prijateljicu i jako sam iznenađena da je čovek ovo za mene rekao - poručila je Ana Ćurčić.

- Moje je da li ja tebni verujem ili ne, da li verujem Zvezdanu. Ja kao čovek uz tebe tako polupanu ne mogu da ne budem, pa neka budem g*vno. Ja mogu da budem septička jama. To je moja odluka i ja na to imam pravo, a to ako je za osudu ja to poštujem. Ja razumem i ove kontraše. Ovo moja deca slušaju, neko će da im prenese. Ja posle toliko godina karijere ne stajem Karićima na senku, naprotiv poštujem ih i u paketu sa tobom kao žena, drug, majka jer te svi gaze. Tvojom suzama je očigledno mesto u šolji i klozetu - govorila je Zorica Marković.

- On je sve lepo počeo - dodala je Ana.

- On bi ćutao da sam ja ušla i rekla da mu mesto nije ovde i da mu je mesto u šupi da vodi radio. Kako bi reagovao? Nema veze. Ja pričam šta mislim, hvalim na sva usta, kako radi fantastično i kad je došao prvi put zagrlila sam ga kao da mi je brat. Poštujem njega i njegovo dete, ali dobro nema veze - govorila je Zorica.







Zorica Osmanu nije ostala dužna, te je uletela u radio i istakla da se mnogo razočarala u njega, s obzirom na to da ima visoko mišljenje o njemu. Ovim povodom, za Pink se oglasio i njen momak, tzv. Džukela, koji je odgovorio Osmanu na ove reči.



Nastavite slobodno da bacate jako loše rime i da kroz iste vređate legendu Zoricu Marković i Anu Ćurčić, ženu koja prolazi kroz patnju i koja preživljava bol i koja je preživela nasilje, nije muški sa Vaše strane, a i narod sve vidi i zna pa Vas možda laktom slučajno negde narod gurne u nekom kupatilu ili klozetu da se okliznete jer hodate po klizavim pločicama - istakao je Džukela, te je dodao:


- Da se napadaju žene koje se same brane pre svega nije džentlmenski, ali pratićemo i pratimo sve, za sada Vaše ponašanje nije prikladno. A pošto rekoste: "Ja sam ludak", e pa i nad ludakom ima ludak, kao što i nad popom ima pop. Hvala Vam u svakom slučaju što dajete bodove Ani Ćurčić. Toliko, srdačan pozdrav - zaključio je on za Pink.




 
 

Ana Ćurčić doživela nervni slom! Urliče i plače zbog izdaje Zvezdana Slavnića! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>