Zadruga

Parovi

Zola je najavio rat! Počeo je sa iznošenjem jezivih tvrdnji iz života Siniše i Marije Kulić!

Lazar Čolić Zola je najavio rat Kulićima! Počeo je sa iznošenjem jezivih tvrdnji iz života Siniše i Marije Kulić! Neke stvari je kako kaže čuo od Miljane, a nekima je lično prisustvovao...

Zola je najavio rat! Počeo je sa iznošenjem jezivih tvrdnji iz života Siniše i Marije Kulić! Screenshoot/Youtube




Marija Kulić dobila je reč, kako bi prokomentarisala izlaganje Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić o svom raskidu, ali i tužbi koju joj je najavio.

Ne bih da govorim da li sam ja jedan od okidača da se prekine odnos. Miljana vrlo dobro zna kako će i kad reagovati. Zola očekuje očekuje od Miljane da će je isprovocirati uspešno, kad to poželi. On se sad buni, a zna kako se završava to kad je iznervira, pa joj se i uprkos tome vrati. Ja tek sad vidim koliko Zola mrzi Miljanu - rekla je Marija Kulić.

Neću dospustiti da me neko maltretira, ne želim to da dopuštam sebi. Ništa toga nije vredno - dodao je Zola.

Ne mastim ja brkove, ne brini ti. Boje tvoja majka da je mastila brkove nego što je mastila kladionica. Miljana je probila Zoli glavu štiklom, šta će mu onda ona opet?! - rekla je Marija.


Miljana mi je rekla danas da se Zola nadao da će ona ostati trudna, kako b i pravio priču. Ja sam je pitala ako je tako, zašto nije otišla od njega? Onda je ona rekla da je on nameravao da imaju svadbu, kako bi imali najjaču priču. Van pameti. Milion puta sam rekla i njemu i njoj istinu. Miljana mi je rekla da se razočarao jer je dobila - dodala je Marija Kulić.

Ivana, Miljana neće da se skine s one stva*i. Ona mi je pričala da je imala ozbilje probleme u porodici i da se suočavala sa ozbiljnim nasiljem u porodici kad je u pitanju odnos Marije i Siniše. Odnos s njom je kao kocka, nadao sma se da ću dobiti, a zapravo sam sve izgubio. Ja sam prisustvovao kad Siniša dolazi u njohovu kuću i govori Mariji da je ku*va, kao i njena najmađa ćerka. Ceo Niš zna da je njihov otac njih tukao. Miljana me je zvala kad je imala problem u porodici. Malo po malo ću sve da govorim ko su Marija i Siniša. Pored svega što su rekli o meni, vreme je da i ja kažem nešto o njima. Miljana je govorila meni u nekoliko nnavrata da je vodim što dalje od njih. Miljana je pričala meni kako je Siniša bio diler, uzimao pare na kamatu i ostalo - rekao je Zola.

Tužba. Ko god da je pričao o tome, tome sledi tužba - rekla je Marija.



Kakve tvrdnje je Zola izneo na račun Marije i Siniše Kulić, pogledajte u video klipu:



 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>