Ostalo

Sme�no

Danas je Vaskrs: Poželite najdražima srećan praznik na poseban način!

Danas je Vaskrs jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika! Poželite najdražima srećan praznik na poseban način!

Danas je Vaskrs: Poželite najdražima srećan praznik na poseban način! Svet Plus
Ovaj veliki praznik rado čestitamo dragim ljudima, a moderna vremena su donela SMS poruke za Uskrs, slikovne poruke i čestitanje preko društvenih mreža.

Ipak, nekad želimo da Vaskrs čestitamo neobičnom i originalnom porukom koja će sadržati još nešto osim vaskršnjeg pozdrava. Ako vam manjka inspiracije, ne brinite, jer smo mi za vas pripremili najlepše čestitke za Vaskrs.


Najlepše čestitke za Vaskrs

Hristovu dobrotu pronađite u svom srcu i u svom životu, Sa svetlošću u srcu svi radujte se Božjem sinu kao suncu, Hristos vaskrese, i svima nam mir i sreću donese.

Dobri dome, dobar dan, nek je Vaskrs radostan, Da se uskršnja jaja lome, sve dok na crkvi u glas zvona zvone, Neka vam na licu sjaj sreće blista, slavimo danas vaskrsenje Hrista Hristos voskrese i radost donese! Srećan Vaskrs i neka vas prati Božiji blagoslov.


Vaskrs je najlepša molitva, i dar je i blagoslov od Gospoda Boga, Da svako iskreno voli i da u nevolji pomogne bližnjega svoga. Srećan Vaskrs, Hristos vaskrese, sreću nam i večni mir dušama donese!

U plamenu praznika dok se iskrene želje roje, Bog nek blagoslovi i sačuva tebe i sve tvoje. U tvom domu, zdravlja nek donese, na zdravlje Vaskrs, HRISTOS VOSKRESE!

Neka Vam kuca u veselju blista i srećno vam vaskrsenje Hrista! Kao praznik životnog začetka, velike sreće i napretka! HRISTOS VASKRESE!!!

Srcem celim srećan Vaskrs ti želim, neka te BOG blagoslovi da ti se ostvare svi snovi, uz veru da te sreća prati i da ti dobro boljim vrati. Hristos Voskrese!

Najlepše stvari neka ti se dese, uz poruku drevnu HRISTOS VOSKRESE! Neka ti dušu niko nikada ne rani, i neka su ti srećni VASKRŠNJI DANI!

 

Kroasan pogača kojom će biti zadovoljna i domaćica i gosti! (RECEPT)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still


>