Region

Svet

Debi nastup Patricka Toppinga u Srbiji za pamćenje!

Održan drugi Lovefest Fire u prepunom Hangaru! Debi nastup Patricka Toppinga u Srbiji za pamćenje!

Debi nastup Patricka Toppinga u Srbiji za pamćenje! Foto: Promo






Svoj prvi nastup ikada u Srbiji i to baš na beogradskom Lovefest Fire događaju, Patrick Topping, ali i publika pamtiće dugo. Ovaj popularni di-džej omađijao je publiku, a set, koji je trajao čak tri sata završen je ovacijama. 

“Ovo je moj prvi put u Srbiji i nisam mogao ni da sanjam da će biti za pamćenje. Tri sata uz više od 2.000 ljudi i najbolje publike ikada, osetio se onaj pravi old school rave, presrećan sam”, rekao je Patrick Topping u svom obraćanju fanovima na društvenim mrežama.
 
Osim Toppinga, na drugom Lovefest Fire događaju nastupili su i Dakissa, koji je zagrejao publiku, kao i Luton, koji je zatvorio drugo izdanje beogradskih Lovefest muzičkih događaja. 



Jamie Jones stiže na treći Lovefest Fire 28. aprila

Publika ima priliku da za manje od tri nedelje na istom mestu sluša legendarnog Jamie Jones-a. Osnivač Paradise global eventa, DJ i producent će sudeći po velikom broju rasprodatih ulaznica razmrdati publiku 28. aprila u Hangaru, zajedno uz Neverdogs i domaću podršku Nikolu Vemića i Phillie P. 


Da podsetimo, najavu ovog događaja obeležila je rekordna prodaja ulaznica i više od 50% rasprodatih karata u roku od 48 sati od najave događaja. Ulaznice za ovaj datum možete naći na lovefest, kao i u svim poslovnicama Gigstixa i Tickets. 




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>