Region

Svet

Ljuba Aličić se na vreme izvukao iz kandži poroka!

Pevač Ljuba Aličić kaže da se na vreme izvukao iz kandži poroka i da većina njegovih kolega sa estrade koristi svašta da bi noću izdržali naporne tezge i koncerte.

Ljuba Aličić se na vreme izvukao iz kandži poroka! Screenshoot/Instagram

On je ispričao da bi se radije kockao nego što bi vreme provodio opijajući se po kafanama, kao i da je važno da, ako neko voli da popije, u tome ima meru.

- Kad bih mogao da biram da prokockam stan na ruletu ili se opijam u kafani, izabrao bih ovo prvo! Nema goreg poroka od alkohola jer uz njega, u većini slučajeva, idu još neke druge stvari. Cela estrada vam je primer za to, čast izuzecima. Mnogi uzimaju svašta da bi izdržali da pevaju celu noć na tezgama i nastupima, a to nije dobro. To je šok za organizam - priča na početku Ljuba i dodaje:


- Ja sam isto bio deo toga, ali kad sam bio mlađi. Međutim, nikad se nisam uništavao. Znao sam za meru. Sedeo sam s kolegama koji pre tezge počnu da piju, nastave dok pevaju i posle toga produže u kafanu. To je hronični alkoholizam. Druže, ako ne možeš da izdržiš posao bez nekog stimulansa, onda ga promeni. Zašto se porazboljevaše silni mladi ljudi, pa zato što ni o čemu ne vode računa. Grešio sam i ja, ali sam sebi rekao na vreme da to više neću da radim. Zato sad živim zdravo, imam određene zdravstvene probleme, ali oni nisu izazvani porocima.

Pevač se potom prisetio situacije od pre dve godine, kada je jedva pretekao jer je imao velike probleme kada se zarazio koronavirusom, pa je danima ležao u bolnici.


- Meni korona umalo nije došla glave. Pre dve godine sam jedva pretekao, bio sam baš na granici i nisam znao da li ću da izađem na dve noge iz bolnice. Korona mi je ostavila posledice, ali sam se izvukao. Danas pevam samo kad se meni peva i hoću mirnije da živim. Kao pravi penzioner! Odmaram se, boravim samo s onim ljudima koji mi prijaju i verujte mi da je to recept za mir. Biram koje tezge radim, za koje pare i gde. To je privilegija kad dođete u moje godine. Mladi pevači svuda jure, to je normalno, ali treba vam staž da biste dozvolili sebi taj luksuz da kažete: "E sad ću ovog meseca samo jednom da pevam." Valjda sam zaradio i zaslužio sve to, sad nekad se guraju ovi mlađi po estradi - priča Ljuba Aličić kroz smeh.

Aličić je ranije pričao da je pokojne pevačke legende Sinana Sakića i Džeja Ramadanovskog uništio porok kom su bežali pod teretom slave.

- Sinan i Džej su sami sebe uništili drogom, ko im je kriv što su voleli poroke. Ja sam toga imao ispred sebe mnogo puta, pa nisam probao. Hteo sam normalan život, a oni samo droga i droga! Njih više nema, a i kad su imali šanse da se izvuku i počnu normalno da žive, nisu ih iskoristili. Nastavljali su po starom. Pa ja ne bih mogao jednu pesmu da otpevam kad bih se tako zapustio! Šteta je kad čovek neće samom sebi da pomogne. Droga je zlo, to ne treba nikome!
 

Intenzivna žuta boja za Vaskršnja jaja! Prirodno i zdravo! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>