Lepota

Ljubav

Ovo će biti hit frizura za leto! Savršeno otkriva crte lica!

Ovo će biti hit frizura za leto 2023. godine! Savršeno otkriva crte lica i laka je za održavanje! Potpuno drugačiji stil klasične bob frizure za koju frizeri garantuju...

Ovo će biti hit frizura za leto! Savršeno otkriva crte lica! Screenshoot/Instagram





Efektna frizura koja ima odličnu predispoziciju da postane izbor broj jedan ovog proleća i leta naziva se šagi bob, što je zapravo savršeno skladna kombinacija nezamenljive bob i šag frizure, trenda iz sedamdesetih godina prošlog veka koji nam se, kako Diva piše, vratio u modernoj verziji pre nekoliko sezona.


Šag je favorit poznatih poput Majli Sajrus i Bili Ajliš, a kombinaciju šaga i boba ovih dana iznela je i Selena Gomez.


Frizeri su se odmah složili da je to jedna od frizura koje će biti u prvom planu ove prolećne sezone.


Šik i jednostavna, frizura osvežavajućeg izgleda predstavlja pravu odluku ukoliko ste na putu da napravite drastičnu promenu nakon duge kose.

Osnova čupavog boba leži u čupavoj teksturi i eksplozivnom efektu koji se stvara u kosi. Izgleda veoma prozračno i hladnog je podtona, i prema mišljenju frizera, još efektnije izgleda kada dolazi u kombinaciji sa šiškama.

Jedinstvena frizura prepoznatljiva je po raščupanim krajevima i teksturnim slojevima koji mogu da budu asimetrični ili tupi, što zapravo čini osnov šag frizure koja postoji još od sedamdesetih, a sada dolazi u modernijim i elegantnijim verzijama. Ovi čupavi i pomalo neuredni pramenovi mogu se nositi na različitim teksturama kose, od talasastih i kovrdžavih pramenova, pa sve do ravnih.

Ova vrsta boba stekla je veliku popularnost, ne samo zbog efektnog izgleda, već i lakoće sa kojom se održava. U svakom slučaju, za što bolji izgled, neophodno je konsultovati frizera o izboru proizvoda koji će kosi pružiti željenu teksturu i lakše stilizovanje.

Frizerski stručnjaci takođe se slažu oko ovog čupavog stilizovanja kose, naročito kada je u pitanju predstojeće leto. Slojevitost stvara odličan volumen, a frizura ima moć da otkrije najlepše delove lica i vrata. Frizuru pogledajte OVDE.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: diva.vecernji.hr

Povezane vesti:


>