Style

Ljubav

Ružičasti pun mesec u Vagi stiže 5. aprila, a jak uticaj imaće na dva znaka!

Ružičasti pun mesec u Vagi stiže 5. aprila 2023. godine, a jak uticaj imaće na dva znaka Zodijaka! Pogledajte kako će aprilski pun mesec u Vagi uticati na svaki horoskopski znak...

Ružičasti pun mesec u Vagi stiže 5. aprila, a jak uticaj imaće na dva znaka! Peakpx




Aprilski pun mesec u Vagi nastupa 5. aprila. Ovaj pun mesec se naziva Ružičasti mesec u čast cveća koje počinje da cveta u rano proleće.

Uopšteno govoreći, pun mesec kao astrološka pojava ima moć da iznese informacije na videlo, posluži kao trenutak oslobađanja i podstakne nas da stvorimo više ravnoteže u našim životima.

Kako se ovaj pun mesec javlja u Vagi, on još više naglašava važnost ravnoteže i harmonije. Tokom ovog perioda, neke ključne teme o kojima treba razmišljati mogu biti umerenost, strpljenje i timski rad.
 


Kako će aprilski pun mesec u Vagi uticati na svaki horoskopski znak?


Aprilski ružičasti pun mesec najviše utiče na Vage i Ovnove! Tipično hladan, miran i sabran vazdušni znak Vaga bi mogao da bude sklon velikom ispoljavanju emocija u ovom trenutku, a Ovnovi će možda morati da računaju na rezultate bilo kakvih nepromišljenih odluka koje su doneli. Ali i jedni i drugi bi mogli da pronađu moćnu ravnotežu u ovom trenutku.

 

Pekarsko testo od kog možete praviti hleb ili razne vrste peciva! (RECEPT)






Pun ružičasti Mesec bi takođe mogao da donese nove izazove za Rakove i Jarčeve. Oba znaka mogu biti motivisana da stvore bolju ravnotežu između posla i života, pri čemu bi se Jarac možda fokusirao na stvaranje boljeg odnosa sa javnošću (možda ograničavanjem onoga što dele sa svojim obožavaocima ili sledbenicima , ili jednostavnim prihvatanjem spotlajta!), a Rak bi mogao da razjasni šta im je potrebno kod kuće ili u ličnom životu da bi se osećali sigurnije, bezbednije i udobnije.

Lav i Strelac mogu da se osećaju neverovatno produktivno tokom punog ružičastog meseca, njihovi društveni i ljubavni životi mogu biti veoma zauzeti, a može doći do kreativnih otkrića!

Bik bi mogao da bude podstaknut da se usredsredi na svoje obaveze tokom ovog perioda, dok bi Škorpija mogla da uspori i odmori se tokom aprilskog punog meseca.

Fokus Device i Riba mogao bi biti na pitanjima novca i poštenog davanja i uzimanja u odnosima.

Blizanci i Vodolije možda uživaju u komunikacijskim otkrićima: informacije koje su tražili konačno bi mogle da dođu do njih.

Bez obzira na vaš horoskopski znak, pun mesec u Vagi poziva nas da jasno pogledamo naše odnose. Ovo bi moglo biti moćno vreme da transformišemo dinamiku i osećanja i privedemo kraju partnerstva koja nam više ne odgovaraju.

Nove veze bi takođe mogle da procvetaju: ovo je ipak Ružičasti Mesec.


Proleće je ovde, sunce se susreće sa Jupiterom, a novih prilika je na pretek!
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Vice

Povezane vesti:


>