Zadruga

Parovi

Milena Kačavenda: Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi!

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, u javnosti ne bira reči kada su Slavnići u pitanju... Svojevremeno je govorila i o svom privatnom životu. Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, rekla je između ostalog ona.

Milena Kačavenda: Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi! Instagram/milenaacademy





Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, bivše nevenčane supruge zadrugara Zvezdana Slavnića, skrenula je pažnju na sebe zbog izjava o Zvezdanu, a i o njegovom ocu Zoranu Moki Slavniću.


Naime, Milena nije birala reči, a javnost je odmah krenula da se interesuje i ko je ona.

Ono što se zna je da je Milena bila u braku punih 27 godina, a njen bivši suprug je dovođen u vezu sa voždovačkim klanom, a Srđan je takođe i jedan od preživelih aktera iz čuvenog dokumentarca "Vidimo se u čitulji".


Apelacioni sud u Beogradu je u trećem stepenu pravosnažno osudio na godinu dana zatvora Srđana Kačavendu, a Vladana Kontića na osam meseci zatvora, jer su 2005. godine oteli A. A. i pokušali da mu iznude novac, jer se udvarao Kačavendinoj supruzi.

Mediji su svojevremeno preneli da je oteti A.A. Kačavendin venčani kum, a Srđan je pokušao da iznudi 400.000 evra.



Milena je i sama pričala o svom braku i istakla kako se završio.


- Supruga sam upoznala devedestih godina, bila je to ljubav na prvi pogled. On je jedan od žestokih momaka usko povezivan sa Voždovačkim klanom, s tim što ja na tu temu imam da kažem samo da to neko prezime iz mladosti pratiće ga i dan danas kao što prati i mene, nakon kraha 27-godišnjeg braka.

Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka, razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne dece i u principu do kraha braka je došlo zbog, ja mislim, toga što sam ja nekako se prezasitila tog života, a ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla
- rekla je Milena Kačavenda svojevremeno.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>