Style

Ljubav

Bitni astrološki događaji u aprilu! Ovo su ključni datumi!

April je energetski podeljen u dva dela, prvi deo do 15. aprila, kada će sve sfere u životu imati negativan tok, i na drugi deo meseca kada Venerina i Jupiterova simbolika preuzimaju primat i određuju tempo i način dešavanja. Bitni astrološki događaji u aprilu! Ovo su ključni datumi!

Bitni astrološki događaji u aprilu! Ovo su ključni datumi! Svet Plus





U aprilu mesecu ćemo imati čak pet važnih datuma, koji će biti obeleženi s jedne strane nepovoljnim odnosima, potom mahinacijama kada je novac upitanju, idealizovanjem, pa razočarenjima, ali i spajanjem nespojivog.

April počinje mladim Mesecom u znaku Ovna. Nov početak manifestovan u znaku koji i govori o počecima, akciji, delovanju, proboju, pokretu, inicijativi. Ali, dispozitor mladog Meseca je Mars u konjunkciji i u vlasti Saturna u Vodoliji što ne obećava niti laka niti brza rešenja. 


Šta više, ti počeci i promene nagovešteni mladim Mesecom mogu biti nešto što se dešava jako sporo i uz velike komplikacije i suočavanja sa teškoćama.

Takođe, ovaj period može biti obeležen velikom nervozom, lakom eskalacijom dešavanja, afektivnošću, problemima u saobraćaju, a vrlo je nepovoljan za relacije bilo kog tipa – poslovne, emotivne, porodične, prijateljske i tako dalje.
 

 

Kako ofarbati jaja za Vaskrs? Možda su zlatna jaja odlična ideja! (RECEPT)





5. aprila Venera prelazi u znak Riba u kojem je mesto njene egzaltacije. Egzaltiranost Venere nosi ushićenje, preterivanje, jake emotivne zanose, naglašenu intuitivnost i maštu, ali i iluzije, zablude i ljubavne i novčane prevare i skrivanja.

Ovo je klasična varijanta "ružičastih naočara" – vidimo ono što želimo da vidimo jer nas jaka osećanja nose neki put u ljubavne dubine, a neki put u ljubavne ponore. Tokom svog tranzita kroz znak Riba koji će trajati do 2-og maja pozicija ove planete će ukazati na platonske ljubavne priče, tajne veze, prevare (naročito u drugom delu meseca kada će doći do Neptuna i Jupitera) ali isto tako i na mahinacije po pitanju novca, tajne dogovore i pregovore kao i mogućnost pa, prilično solidnih zarada.

11. aprila Merkur prelazi u znak Bika. Planeta komunikacije, procesa razmišljanja i informacija u ovom će znaku biti okrenuta ka materijalnom, ličnim vrednostima i finansijama.

15. aprila Mars izlazi iz Saturnove vlasti i prelazi u znak Riba. Sve do polovine meseca imaćemo te unutrašnje i spoljašnje "lomove" vezane za bilo koju životnu sferu. Jer Mars kao planeta koja treba da nam da impuls i akciju, usmerenje – biće zarobljena Saturnovim uticajem što će donositi otezanja, odugovlačenja, velike prepreke i blokade da ostvarimo ono što želimo. 

U znaku Riba Marsova energija je pritajena, vođena osećanjima, pomalo poročna, lutajuća, lako se zanese i idealizuje a onda još lakše razočarava, pasivna i okrenuta pre unutrašnjem nego spoljašnjem svetu, vizionarska, sklona tajnim stazama i bogazama. Dakle, period tajnih dogovora, tajnih priča i odnosa.

17. aprila pun Mesec u znaku Vage. Dani najčudnijih mogućih saveza i dogovora, političkih pregovora, sešće i dogovoriće se oni koji su tvrdili da nikada neće napraviti dogovor, spojiće se oni za koje je izgledalo da su nespojivi. A sve pod velom tajne.

20. aprila Sunce će preći u znak Bika i počeće vladavina ovog znaka ali i centralni deo proleća. I na samom kraju meseca, 30-og aprila očekuje nas delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Bika.

Dakle, april nam je energetski podeljen u dva dela – prvi deo do 15. aprila kada prisustvo Marsa i Saturna u istom znaku utiče kroz težinu i na negativan način na sve sfere našeg života, i na drugi deo meseca kada Venerina i Jupiterova simbolika preuzimaju primat i određuju tempo i način dešavanja.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: neko-bitan.com.

Povezane vesti:


>