Zadruga

Parovi

Moka Slavnić otkriva: Slavica je bila svedok Zvezdanu!

Moka Slavnić otkrio mračnu tajnu bivše supruge! Slavica je bila svedok Zvezdanu! Pogađaju je dešavanja, ona je otišla u ku**c zbog njega jer je bila svedok...

 Moka Slavnić otkriva: Slavica je bila svedok Zvezdanu! Screenshoot/Instagram






Zvezdan Slavnić, sin čuvene košarkaške legende Moke Slavnića, došao je u žižu interesovanja, nakon što je počinio monstruozno delo i ubio čoveka, zbog čega je bio na robiji. 



On je po ulasku u Zadrugu otkrio mnoge tajne o sebi, a njegov otac sada ističe detalj o Zvezdanovoj majci Slavici. Naime, u jednoj emisiji, Moka je prokomentarisao koliko Slavicu pogađaju dešavanja u rijalitiju, a poznato je da su posle 30 godina ponovo stupili u kontakt, kako on ističe, samo i isključivo zbog sina.



- Pogađaju je dešavanja, ona je otišla u ku**c zbog njega jer je bila svedok- priča bivša košarkaška legenda za Super TV i dodao:

- Ovu njegovu sreću kada je čuo da je njegov otac u komunikaciji sa njegovom majkom, to me čini srećnim izuzetno. Ponavljam, tražim samo da je zdrav i da ima ljubav, sa kim to je već njegov izbor.

Za sada nije poznato da li je Moka mislio da je njegova bivša supruga bila svedok dok je njen sin ubijao čoveka ili je bila svedok na sudu. 
 

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, operisan je i odstranjeno mu je 90 odsto želuca!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>