Zadruga

Parovi

Majka Zvezdana Slavnića donela važnu odluku! (VIDEO)

Majka Zvezdana Slavnića, Slavica, donela je kako kaže, važnu odluku! Smatra da je tako najbolje za njenog sina dok je u rijalitiju "Zadruga 6".

Majka Zvezdana Slavnića donela važnu odluku! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Zvezdan Slavnić dobio je čestitke od oca Moke Slavnića, majke Slavice, Šmizle i Džonija što je za mnoge iznenađenje. Moka i njegova supruga Slavica, koji su zajedno potpisani u pismu, zaprepastili su sve, budući da nemaju nikakav kontakt čak tri decenije. 

Zvezdan u prvi mah nije mogao da poveruje da su mu se roditelji pomirili nakon 30 godina, a potom je to natrljao Ani na nos, budući da mu je ona ranije pričala da je njegova majka Slavica na njenoj strani, te da joj je "dala blagoslov" da uđe u "Zadrugu 6" i obračuna se sa Zvezdanom.


Ana je sve vreme odbijala da prihvati celu situaciju, a sa Pinka su sada stupili u kontakt sa Zvezdanovom majkom Slavicom. 

Ona nije želela da komentariše aktuelna dešavanja, a otkrila nam je zbog čega je donela tu odluku i kada će biti konačno spremna da progovori o svemu.

 Donela sam važnu odluku. Ne želim da se oglašavam za medije povodom učešća svog sina u Zadruzi. Smatram da je tako najbolje za njega. Smatram da je najbolje da ćutim i da se ne oglašavam, sve dok Zvezdan ne izađe iz Zadruge - rekla je Slavica, a na pitanje o velikom pomirenju sa Mokom nakon tri decenije i njihovoj zajedničkoj čestitki imala je da poruči:

Zovite Moku, pa ga pitajte. Imate njegov broj - poručila je Zvezdanova majka za Pink.


 

Dijabetes i mladi crni luk! Ovo povrće je riznica zdravlja!



 




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>