Region

Svet

Region

Serija Dug moru četvrta i finalna sezona! (VIDEO)

U pripremi je četvrta i finalna sezona serije “Dug moru”! Plan da se glumačka i autorska ekipa ovog leta ponovo okupe u Crnoj Gori, otkriva producentkinja i glumica Bojana Maljević.

Serija Dug moru četvrta i finalna sezona! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Finale treće sezone ne predstavlja i finale serije, jer je najavljeno snimanje još jedne sezone ovog leta. Treća sezona bi trebalo, nakon emitovanja na kanalu Superstar, da se emituje i na televiziji Prva.



Plan da se glumačka i autorska ekipa ovog leta ponovo okupe u Crnoj Gori, otkriva producentkinja i glumica Bojana Maljević za TV Ekran i priznaje da bi tu volela da stavi tačku na ovu priču i počne da radi nešto novo.


Nisu sve serije jednako zahtevne, teške i kvalitetne. Kada smo počeli da radimo “Dug moru”, nije postojala hiperprodukcija u Srbiji. Odmah smo postavili visoku lestvicu ispod koje više nikada nismo mogli da se spustimo, pre svega u produkcionom kvalitetu, što ne bismo mogli bez podrške Telekoma Srbija. Trudimo se da svaka epizoda bude film. Odlučili smo se da svaku novu sezonu radi drugi reditelj. Leon Lučev je u sve tri sezone “Dugu mora” kao glumac- kaže Bojana Maljević.


Veliko finale serije “Dug moru” nas očekuje u četvrtoj sezoni:


Televizijska serija je mnogo življa stvar, s mnogo više promena koje utiču na sam tok proizvodnje, nego u filmu, koji se kraće snima. Krenuli smo u rad bez izvesnosti koliko ćemo da snimamo. Namera nam je da se “Dug moru” završi s još jednim nastavkom. Volela bih da završim tu priču kako bih se posvetila nečem novom. Finalne pripreme za snimanje četvrte sezone već su krenule- izjavila je Bojana Maljević za TV Ekran.










 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Tv Ekran

Povezane vesti:


>