Region

Svet

Region

Vojaž i Ćeranić o nastavku serije U klinču: Na pomolu ljubavni trougao i još iznenađenja!

Vojaž i Ćeranić o nastavku serije „U klinču“! Otkrivaju da je na pomolu ljubavni trougao i još iznenađenja... Uprkos tome što je serija fokusirana na mlađe gledaoce, producent i kreator serije, kaže da je uspela da privuče i druge generacije.

Vojaž i Ćeranić o nastavku serije U klinču: Na pomolu ljubavni trougao i još iznenađenja! Foto: Promo

Svi problemi su rešeni, svako je dobio ono što je hteo. Tako se bar činilo na kraju prve sezone. Međutim, šta se dešava u nastavku serije „U klinču“, čije emitovanje počinje 30. marta na RTS-u?


Glavni glumac, Mihajlo Veruović Vojaž, otkriva da će druga sezona biti još dinamičnija, da sve likove čekaju nove prepreke, a posebno njegov  lik – Aljošu, koji neće znati da se izvuče iz ljubavnog trougla.


Uprkos tome što je serija fokusirana na mlađe gledaoce, producent i kreator serije - Aljoša Ćeranić, kaže da je uspela da privuče i druge generacije.

„U seriji smo ponovo sastavili Nikolu Koju i Branku Katić, koji su se pokazali kao odličan tandem u filmu „Mi nismo anđeli“, a veoma bitnu ulogu tumači i Svetlana Ceca Bojković. Serija je, što bi rekao Kojo – za gledaoce od 7 do 77 godina“, navodi Ćeranić.


To potvrđuje i muzičar i glumac Vojaž koji tvrdi da je navikao da ga voli i prepoznaje mlađa publika, ali da mu je serija donela popularnost i među starijim generacijama, što mu jako prija.


„Postigli smo ozbiljan uspeh sa serijom, na ulici vole da mi se jave i ljudi od 40, 50 godina i to me jako raduje, jer to je upravo ono čemu težim“, objasnio je Mihajlo Veruović Vojaž.


Kao i prethodna, i nova sezona serije „U klinču“ ima 30 epizoda, koje će se emitovati radnim danima na Prvom programu RTS-a od 20.05h.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>