Region

Svet

Region

U klinču 2 epizoda 1: Tein povratak! (VIDEO)

Serija "U klinču 2" epizoda 1. biće emitovana na RTS-u u četvrtak 30. marta 2023. godine u 20 časova.Tein iznenadni povratak unosi haos u Aljošin život!

U klinču 2 epizoda 1: Tein povratak! (VIDEO) Foto: RTS






Omiljene junake iz prve sezone Aljošu, Vanju, Filipa, Iskru, Simketa, Teu, Milicu, baka Anku i porodicu Kovač gledaćemo u novih 30 epizoda, radnim danima na Prvom programu RTS-a, od 20č. Svako od njih nastavlja da se bori u ringu za svoje snove, ali i sa sopstvenim slabostima i brojnim novim preprekama.


Iako smo Aljošu i Iskru na kraju prve sezone ostavili na početku srećne veze, iznenadni povratak bivše Aljošine devojke Tee sa studija u Milanu, uneće nemir i napetost u ovaj odnos. Nakon velikog muzičkog hita, Aljošina karijera dobija svoj zasluženi zamah, ali brojni ljubavni i porodični problemi, kao i kriza samopouzdanja i kreativnosti staviće ga na svojevrstan test.

I ostale članove Aljošine ekipe čekaju brojni izazovi u novim epizodama: nakon što su postali ravnopravni poslovni partneri, sestra i brat, Vanja i Filip, moraće da se suoče sa brojnim problemima ove saradnje;

Simke, koji se još uvek nije sasvim oporavio od ličnih krahova iz prve sezone, prolaziće žestoku bitku sa samim sobom, ali i sa problemima koji se tiču voljene baka Anke; naposletku, povratak Mire i Velje Kovač iz banje u kojoj je Velja bio na oporavku nakon infarkta i drame oko kluba Velter, doneće novi, idiličan početak za njihov brak, samo da bi ih nove okolnosti ponovo bacile u ring. I, naravno, generator energije i drame – njihova mlađa ćerka Milica, učiniće sve da im se životi ne vrate u normalu.





U Klinču 2 epizoda 1:

Tea je došla na raspust iz Milana u Beograd i, na iznenađenje Aljoše i ostatka ekipe, pojavila se na žurci otvaranja renovirane kafane Novi Trst. 


Tein iznenadni povratak unosi haos u Aljošin emotivni život i to nakon što je konačno njegova veza sa Iskrom postala zvanična. Na žurci otvaranja renoviranog Trsta iznenađenja čekaju i ostale članove Aljošine ekipe.


U ulozi Aljoše pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Sergej Trifunović, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, Anastasia Mandić, Vladan Gajović...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>