Region

Svet

Dragana: Miloš je povezan sa zemunskim klanom (Video)

Pevač Miloš Bojanić tek što je ušao u rijaliti "Dvor" uspeo je već da isprovocira nekoliko učesnika. Pevač se već prvo veče posvađao sa novinarkom Draganom Tripić.

Dragana: Miloš je povezan sa zemunskim klanom (Video)



"Ti si veštica koja je mučila onu jadnu decu u „Grandu“, sram te bilo" – rekao je Miloš, dok Dragana nije ostala dužna poznatom pevaču.

"Brate, za*ebi ti to i nemoj sa mnom da se kačiš! Tvoj problem je što sam ja u novinama objavila da si uzeo automobil iz Crne Gore koji nisi platio! Nemoj da ja vadim tvoj si-vi sa zemunskim klanom! Ostavi me na miru"! – izjavila je Dragana.

U svađu se umešao i makedonski voditelj Boki 13, koji je pitao Miloša da li je istina to što je novinarka izjavila.

"Pa normalno"! - rekao je Miloš, na šta se ona nadovezala:

"Za*ebi, Bojaniću, i nađi sebi muškarca, a ne ženu da napadaš! Ja, bre, imam muda veća od tebe! Mene ko voli, voli me, ko me ne voli, ne mora, a ti si samo jedno lažljivo pseto"! –urlala je iznervirana Dragana, a Miloš joj je zapretio kako će on narodu pokazati ko je ona i šta je.

"Neka, neka, ja želim da narod vidi ko je Dragana Tripić i šta je! Neka vide i novine za koje ti radiš! E, bre, zvali su te jabučarka, ćuti tu… jabučarko jedna"! - ironičnim tonom je pričao Bojanić.

"Indijancu jedan, moje novine su prve, a tvoja ploča zadnja, pseto jedno lažljivo! Uzmi pare, zato si i došao, neka ti je na zdravlje! Ti si bio smrad i ostaćeš smrad i nikad nećeš biti veličina od čoveka jer si miš"! – vikala je Dragana.

Miloš je posle svađe sa Draganom otkrio Maji da je ušao sa namerom da je izvede iz takta i da je to uradio po nalogu svog sina.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>