Zadruga

Parovi

Zvezdan Slavnić napravio monstruoznu scenu! Staklom hteo da prereže vrat!

Zvezdan Slavnić napravio monstruoznu scenu pred zadrugarima i kamerama! Staklom hteo da prereže vrat! Ponašao se kao da je sišao sa uma...

Zvezdan Slavnić napravio monstruoznu scenu! Staklom hteo da prereže vrat! Screenshoot/Video

Zvezdan Slavnić tokom svađe sa Anom Ćurčić tokom reklama, potpuno je sišao sa uma, pa je u naletu besa podigao sto i bacio pored nje.

Čaše i staklene posude koje su se našle na stolu, popadale su po njegovoj glavi, ali to ga nije sprečilo, pa je on dohvatio staklo i popeo se na sto.


Zadrugari su počeli da viču od straha, a nekolicina, uključujući i Anđelu Đuričić poleteli su ka njemu. On im je pretio da ukoliko budu napravili još jedan korak, da će se iskasapiti pred svima, a potom je uletelo obezbeđenje, što možete videti klikom OVDE.

Slavnić je krenuo da staklo prereže grkljan, ali ga je obezbeđenje na vreme sprečilo. Jezive scene uplašile su zadrugare, pa se u Beloj kući samo čuo vrisak.

Miljan Vračević pokušavao je da dozove Slavnića svesti, a za to vreme obezbeđenje mu je oduzelo staklo koje je imao u ruci, tako da na kraju nije uspeo da završi to što je naumio.
 

OVDE možete videti šta je Zvezdan rekao Anđeli i Matoroj nakon svega. 
 

Zvezdan Slavnić preti Anđeli Đuričić i vređa je najodvratnije! 
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>