Zdravlje

Ljubav

Vreme u danu kada doručkujete ima uticaja na mršavljenje!

Vreme u danu kada doručkujete ima uticaja na mršavljenje. Dijetetičar Kama Jadav je otkrio da uravnotežen doručak zaista pomaže da zdravo skinete suvišne kilograme.

Vreme u danu kada doručkujete ima uticaja na mršavljenje! Svet Plus





Za doručak treba birati kombinaciju proteina, zdravih masti i ugljienih hidrata. Nedavno objavljeno istraživanje u Journal of Nutrition sugeriše da su vlakna odličan način prevencije debljanja i podsticanja mršavljenja

Doručak nikako ne bismo smeli preskakati, s obzirom da je poznato da osobe koje o tome vode računa imaju zdravu telesnu težinu.

Vreme u danu kada doručkujete takođe ima uticaja na mršavljenje. Dijetetičar Kama Jadav je otkrio da uravnotežen zaručak doista pomaže da zdravo skinete suvišne kilograme.

“Najbolje vreme za doručak je u roku od dva sata nakon buđenja. Što pre pojedete doručak nakon što ste ustali to bolje za vaš metabolizam”, otkrio je Jadav i dodao da doručak pomaže u suzbijanju apetita.






“Ako jedenje doručka postane deo vaše svakodnevne rutine, smanjićete glad i žudnju kroz dan”, dodao je

Za doručak treba birati kombinaciju proteina, zdravih masti i ugljienih hidrata. Nedavno objavljeno istraživanje u Journal of Nutrition sugeriše da su vlakna odličan način prevencije debljanja i podsticanja mršavljenja.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/krstarica

Povezane vesti:


>