Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 27. marta do 2. aprila 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



VAGA

Hrana

Nemojte svoje nemire lečiti hranom. Em to nije dobro za vaše zdravlje, em se definitivno može odraziti na vašu liniju. Potrebna vam je kuvana hrana i dosta povrća.

Ljubav

Kako god da se trenutno odvija situacija u vašim emotivnim partnerstvima – vi se ne osećate dobro, lako, opušteno, stabilno i mirno. Em vas šaltaju promenljiva osećanja, em vam se čini da nikako da u potpunosti ostvarite kompromis sa partnerom. Odnos  u suštini nije ugrožen, ali vas dvoje kao da se mimoilazite i teško pronalazite zajedničko tlo. Što se tiče slobodnih Vaga – konjunkcija vaše vladarke Venere sa Uranom mogla bi da donese nove iskre zainteresovanosti, mogla bi da vas aktivira preko društvenih mreža i eventualno vam donese avanturu ili pak – provod sa prijateljima.

Posao

Mars je ušao u polje koje se vezuje za karijeru, poslovna dostignuća. U polju nasuprot vas je stelijum planeta – sve ovo govori o jakim aktivnostima na poslovnom planu, o mnoštvu kontakata i događaja – ali onih u kojima se vi nešto teže snalazite jer vam donose energiju koja vas uznemirava i aktivira nervozu. No, uz pomoć i podršku osoba koje su „vaše“ – lakše ćete izaći na kraj sa svime. Suštinski, nije jednostavan poslovni period za vas – iako će se pozitivno odraziti na stanje vašeg bankovnog računa.

Zdravlje

Osetljivo grlo.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Redovni obroci, više kuvane hrane i salata, kao i izbegavanje mesnih prerađevina i preterane upotrebe začina. Vaše navike po pitanju ishrane su nestabilne, trebali biste nešto da uradite po ovom pitanju

Ljubav

Mars u znaku Raka je borac za osećanja. A još ako je taj isti Mars u odličnom aspektu sa Saturnom koji donosi stabilnost iz polja ljubavi, uživanja – onda je pred slobodnim Škorpijama period da pronađu „onu neku“ osobu sa kojom će umeti da traju. Venera i Uran u polju partnerstava donose iznenađenja – možda osobe koje niste očekivali, možda instant privlačnosti, možda nekog potpuno različitog od vas sa kim se tako dobro uklapate. Što se tiče zauzetih – u emocijama ćete se spajati, u tvrdoglavosti razdvajati. Ova vam nedelja donosi oscilacije i talasanja, ali će strasti itekako raditi i vraćati vas jedno drugom.

Posao

Polje poslovne svakodnevice vri od dešavanja, od akcije, od osoba sa kojima se u jednom trenutku potpuno razumete a već u drugom – idete na živce jedni drugima. Ovo je nedelja u kojoj savladavate prepreke – a njih svakako hoće biti. Kroz poslovne saradnje imaćete i prijatna i neprijatna iznenađenja i preokrete – ali ćete u svim dešavanjima biti stabilni, znati šta hoćete a šta ne i stići do svojih ciljeva. Finansijski sektor je dobro postavljen i pored velikih troškova koje vi uspevate da pokrpite.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

 

STRELAC

Hrana

Vama bi odgovaralo što više „na kašiku“ – supa, variva, kuvanih jela. Bićete skloni većem konzumiranju mesnih proizvoda i prerađevina od mesa, kao i hrane koja je sa nešto više začina.

Ljubav

U vašim emotivnim relacijama sada je period kada stvari funkicionišu glatko i bez većih problema. Oboje ste nešto emotivniji i bliskiji nego inače i to vam prija. Takođe, komunikacija je dobra i možda ćete uspeti da popričate i o nekim temama koje su do sada donosile tenziju ili problem u odnosu. Pitanja porodice, zajedničkog života ili pak budućnosti odnosa sada mogu doći na dnevni red. Što se tiče slobodnih – dobra energija, kao i novi ljudi sada su prisutni kod vas. Bićete raspoloženi za zabavu, druženje. Mogu se u ovom periodu oformiti i neki emotivni počeci koji deluju prilično stabilno, baš kao da su po vašoj meri.

Posao

Pred vama je nedelja sa dosta promena u poslednjem trenutku, sa dosta dešavanja i aktivnosti. U početnoj fazi neke situacije mogu delovati komplikovano, zahtevati od vas vreme i posvećenost i živce – ali ćete uspeti da ih posložite na pravi način i ostvarite rezultate koje ste zacrtali. Lično vaša organizacija će biti dobra, ali će vam saradnici unositi dah nemira i povremeno otežavati. Ovo je period kada prevazilazite prepreke. Po pitanju finansija – korektno, prevazići ćete povremene nalete troškova.

Zdravlje

Osetljivost disajnih organa, povremene glavobolje.

 






JARAC

Hrana

Više se hidrirajte, bilo kroz ishranu bilo kroz veći unos čajeva, sokova. Sada vam mnogo više odgovara biljna ishrana, od one zasnovane na mesnim i mlečnim proizvodima.

Ljubav

Iako je Mars kao ratnička planeta, kao nosilac nervoze i nemira – ušao u znak Raka koji je vama opozitan i prikazuje partnerske odnose – bar tokom ove nedelje nećete osetiti njegove negativne efekte. Naprotiv – delovaće kao da partner i vi uspevate da pronađete prave reči, da se uklopite, da stremite zajedničkim ciljevima a moguće je da će i bliskost i emocije u ovom periodu biti posebno izražene. Što se tiče slobodnih – i pored izraženih novih emotivnih prilika koje se mogu odjednom otvoriti pred vama, ova je nedelja u mnogo većoj meri obojena prošlošću, pa čak i jačim kontaktima sa bivšim partnerima.

Posao

Dogovori će funkcionisati, prave informacije će dolaziti do vas (možda i one koje ste dugo čekali), sve ono što ste isplanirali – uspevaćete da sprovedete i ostvarite. Da, naravno da će biti povremenih začkoljica, prepreka i tenzije – ali suština je da ste vi sada u periodu koji je izuzetno povoljan i koji vam daje ostvarenja onoga čega se „prihvatite“.  Trenutno imate prilično miran put i jasnu sliku vezanu za poslovni segment. Po pitanju finansija – i pored troškova, situacija je dosta stabilna.

Zdravlje

Osećate se prilično dobro.

 

VODOLIJA

Hrana

Vodolije su u periodu kada sređuju navike, pa i one koje se vezuju za ishranu. Dobar je trenutak za početak dijete, za početak novog režima ishrane, za promene koje vam donose da se osećate dobro.

Ljubav

Osećanja će od ovog perioda preuzeti primat u vašim emotivnim relacijama. I bar za sada – to će funkcionisati dobro. Bliskost će se više probuditi između partnera i vas, oboje ćete postati sentimentalniji i osetljiviji. S druge strane – komunikacija će vam se poboljšati jer ćete težiti tome da se uklopite i podržite jedno drugo. Do kada će ova lepota trajati – to ćemo tek da vidimo. Što se tiče slobodnih – ovo je vreme kada se mogu probuditi i pokrenuti i stare i nove priče. Vi stojite između prošlosti i budućnosti i oba puta su vam otvorena. Pustite da vas emocije povedu tamo gde je vaše mesto.

Posao

Ulazak Marsa u polje koje se vezuje za poslovnu svakodnevicu „obećava“ nervozan, užurban, aktivan i napet period u skoro naredna dva meseca. No, bar u ovoj nedelji – sve će funkcionisati baš kako treba. Da, pojačan pritisak na vas će postojati, postojaće i povremena napetost koja proizilazi iz žurbe i pokušaja da sve organizujete na pravi način – ali vaš trud definitivno neće biti uzaludan i doneće vam sređivanje svega što izađe pred vas. Po pitanju finansija – trenutno je ovde dosta stabilno.

Zdravlje

Dobro ste, ali vođenje računa i oprez po pitanjima zdravlja mora postojati.

 

RIBE

Hrana

Jednim delom ste svoju ishranu popravili, promenili neke navike I ostaje vam samo da nastavite ovim tempom. Više vitamina I minerala potražite u svežem voću I povrću.

Ljubav

Ukoliko u vašim emotivnim relacijama postoji stabilnost i emocije – to će u ovoj nedelji samo biti potvrđeno i produbljeno. Ako su pak u prethodnom periodu postojali nemiri – sada ćete uspeti da situaciju sredite i više se povežete sa voljenom osobom. Makar u ovoj nedelji – sve će izgledati kao da je došlo na svoje mesto i da funkicioniše bez većih prepreka. A za dalje – pričaćemo. Slobodne Ribe – baš pravi period za ljubav, šta god tražili i želeli – bilo da ste samo za avanturu i uživanje, bilo da ste za stabilnije ljubavne početke. Sada vam se otvara mnogo prilika – a izbor je samo vaš.

Posao

Konstantno će se otvarati nove poslovne prilike, nove mogućnosti za dogovore, saradnju – u pojedinim trenucima čak nećete biti sigurni na koju stranu pre da se okrenete i kako da se organizujete. Vaše brzo reagovanje i pravilno odlučivanje je od velike važnosti za nastavak povoljnog perioda koji vas prati već neko vreme. Planovi će biti podložni promenama a moguće su i povremene varnice – na svu sreću kratkotrajne – u odnosima sa saradnicima. Po pitanju finansija – prilično uspešan period za vas.

Zdravlje

Pojačana nervoza, osetljivost respiratornog sistema.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>