Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 27. marta do 2. aprila 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



OVAN

Hrana

Imate višak energije koji možete potrošiti i na drugačiji način, a ne samo kroz stalne obilaske frižidera. Sada bi vam odgovarala baš lagana ishrana, ali nisam sigurna da ćete biti baš raspoloženi za to.

Ljubav

Ulazak Marsa u znak Raka i vaše polje doma i porodice vam i ne odgovara nešto naročito. Prvo, to nije vaša energija i možete se osećati malo „udavljeno“ porodičnim obavezama ili pak preteranom emotivnošću i posesivnošću od strane partnera, što će vas činiti svadljivim. Možda bi najbolje bilo da narednih skoro dva meseca iskoristite za preuređenje stambenog prostora ili da se trudite da sa voljenom osobom budete češće van kuće, u nekim zabavnim aktivnostima ili na putovanjima. Slobodni Ovnovi – emotivniji ste nego inače, lako ćete se zaljubljivati ali i češće okretati pogled ka prošlosti.

Posao

Stelijum planeta u vašem znaku će vam i na dalje davati dobru energiju i aktivnost, ali ćete se vi – iz nekog realnog (ili neralnog) razloga osećati nesigurno i imati konstantnu potrebu da se borite i dokazujete – i sebi i drugima. Oni koji se bave privatnim poslovima počeće da ulažu više snage i energije u ovaj segment, pomalo zabrinuti zbog trenutne – prilično promenljive finansijske situacije. Baš ova nedelja vam je novčano nestabilna – iako može biti neplaniranih priliva, troškovi vas opterećuju.

Zdravlje

Nervoza. Manji stomačni problemi.

 

BIK

Hrana

Pojačajte proteine I biljna vlakna,  a malo prikočite kad su ugljeni hidrati u pitanju, mada se mora priznati da će vam ovaj zadatak u nedelji koja je pred nama biti prekomplikovan.

Ljubav

Konjunkcija Venere i Urana u vašem znaku najviše će odgovarati „mladima i ludima“ ili onima koji se tako osećaju. Jer, ovo je aspekt koji pokazuje želju za eksperimentisanjem u ljubavi, koji donosi „blic“ zaljubljivanja, avanturistički duh ili pak instant simpatije sa osobama koje su drugačije, čudne, neobične. Sad, znate kako kažu – Uran brzo donese, još brže odnese….vodite se time. Ovo ne znači da ne treba da uživate i da se prepustite malim ljubavnim ludorijama….pa makar one i kratko trajale. Zauzeti – situacija između vas i partnera je dobra, uglavnom. Umete da se dogovorite i razumete, to je najbitnije.

Posao

Mars aktivira vaše polje koje se vezuje za komunikaciju, dogovore, kontakte, papirološka pitanja i informacije, način razmišljanja, funkcionisanja. Definitivno će vas ubrzati u narednom periodu, više vas aktivirati i pokrenuti. Nekima od vas se u ovom periodu može ponuditi i prilika za promenu – iako će na prvi pogled delovati kao grom iz vedra neba – ipak je ovo nešto što ste vi kroz vreme koje je iza vas zaslužili. Po pitanjima finansija situacija je i dalje šarena, ali postoje naznake laganog oporavka.

Zdravlje

Pojačana nervoza, problemi sa spavanjem i sa grlom.

 

BLIZANCI

Hrana

Apetit ovih dana zavisi od vaših raspoloženja – što znači da će biti prilično promenljiv. Ili ćete biti bez apetita ili ćete zbog pojačane nervoze samo gledati šta možete da smažete.

Ljubav

U polju tajni u ovoj će nedelji Venera i Uran zaplesati uzbudljivi tango – i moguće je da neki od vas, bilo da ste zauzeti ili slobodni – neće biti imuni na taktove ove opijajuće muzike i poziva na poljubac i strast. No – budite svesni da je ovo priča koja će se malo verovatno pretvoriti u nešto ozbiljnije. Dok traje, traje – ali svakako će biti uzbudljiva. Slobodni Blizanci mogu takođe početi da se interesuju za osobu koja je starija od njih, ali koja im jako prija. Što se tiče zauzetih (ako izuzmemo taj potencijal za tajna vrludanja) – odnos sa partnerom je dosta dobar tokom ove nedelje. Ima povezanosti, dešavanja, dobre energije.

Posao

Mars je izašao iz vašeg polja ličnosti i preselio se u polje koje se vezuje za lične vrednosti i zarade. U narednih skoro dva meseca ovo će biti sektor u koji ćete ulagati najviše energije (ali koji će vam isto tako trošiti i najviše živaca). U ovom je periodu poslovna situacija dosta korektna. Prilično ste dobro organizovani i pored mnoštva vanrednih, sitnih obaveza koje se pojavljuju na dnevnoj bazi. Komunikacija sa saradnicima je dobra i uglavnom se odvija bez veće problematike. Finansije – vrlo korektno.

Zdravlje

Blaga osetljivost respiratornih puteva, ali i stomačnog dela.

 





RAK

Hrana

Vaši su apetiti promenljivi ovih dana i umnogome će zavisiti od vaših raspoloženja i toga koliko ste (i da li) nervozni. Potrebna vam je raznovrsnija ishrana sa više povrća, kao i više hidriranja.

Ljubav

I eto Marsa kod vas u narednih skoro dva meseca. Da vas ubrza, da vam da inicijativu, da vas pokrene, ali i da vas učini borcima za ljubav, za one osobe koje volite i želite. Što se tiče slobodnih – evo dobrog perioda da se ljubavi pokrenu. Vladar polja ljubavi i uživanja je ušao u vaš znak i probudiće vas na pravi način, doneće vam osobu koja će pokrenuti talase osećanja i strasti u vama. Mars, Venera i Saturn su na vašoj strani – i daće vam ono što će trajati i biti vredno truda. Zauzeti – situacija u vašim partnerstvima je sada mirna i stabilna. Potrudite se da takva ostane i u nedeljama koje su pred vama.

Posao

Uz prisustvo Marsa u vašem znaku – snage, energije i volje ćete imati – a u ovoj nedelji, uz podršku Saturna – imaćete i stabilnosti i strpljenja da sve poslovne obaveze iznesete na pravi način i predstavite se u najboljem svetlu. Sve vezano za posao vas ubrzava i požuruje, ali ćete sada umeti da pronađete pravi trenutak i pravi model delovanja. Neko vas podržava i daje vam savete koje bi trebalo poslušati. Po pitanju finansija – trenutne okolnosti jesu na vašoj strani, ali se nemojte previše opuštati.

Zdravlje

Moguća je kratkotrajna prehlada ili viroza.

 

LAV

Hrana

Period kada više uživate u hrani, ali se njome ne zatrpavate. Možda nešto pojačana sklonost ka mesu i mesnim prerađevinama, dok povrće uglavnom zaobilazite.

Ljubav

Dokle god partner i vi imate dobru komunikaciju i trudite se da podržite i razumete jedno drugo – vaš odnos će funkcionisati bez problema. Trenutno funkcionišete u različitom ritmu pa to hoće povremeno donositi manjak zajedničkog vremena – što ne mora da pravi problem dokle god je tih, samo vaših trenutaka u kojima reči i strasti prate jedno drugo. Slobodni Lavovi – zanimljiva dešavanja, najpre preko poslovnog segmenta ili društvenih mreža. Neko vas može privući, zaintrigirati, osvojiti u trenutku. Svakako ste u periodu koji vam prija i u kojem se osećate poletno. Blistate i uživate u dešavanjima.

Posao

Mnoštvo dešavanja i akcije na poslovnom planu koji su započeli tokom prethodnih nedelju dana, doneli su vam znatnu dozu optimizma i energije. U ovoj su sedmici moguće još dodatne promene koje vam svakako idu na ruku. Zanimljiva dešavanja i preokreti koji vam idu na ruku. Vaši planovi se trenutno odvijaju stabilno a ukoliko radite na nekim većim projektima (naročito sa strancima) – oni polako ulaze u završnu fazu. Po pitanju finansija – mogući su neplanirani prilivi. Trenutno se osećate dosta stabilno.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija. Možda povremeni problemi sa spavanjem.

 

DEVICA

Hrana

Potrudite se da vam ishrana bude što raznovrsnija ove sedmice. Ne preskačite neke grupe namirnica – neka budu zastupljeni I meso, mlečni proizvodi, med,  jaja, voće I povrće, žitarice.

Ljubav

Izgledaće kao da stvari dolaze na svoje mesto. Mir, staloženost, stabilnost i pozitivna osećanja će preovladati u vašim emotivnim relacijama. Ovo ne znači da su svi vaši problemi kao para rešeni – oni će svakako i u narednom periodu dolaziti na dnevni red, ali sada ćete imati trenutke opuštanja i bliskosti koji će izbrisati ono negativno što je bilo i dati vam snagu za dalje. Slobodne Device – dobar ljubavni period kod vas traje i dalje. Prilike se pružaju na više strana – preko prijatelja i društvenih kontakata, mreža, preko izlazaka ili kroz daljine – bilo na putovanju, bilo sa osobama koje ne žive blizu vas.

Posao

Obim obaveza se neće u ovoj nedelji smanjiti – i na dalje ćete morati da žurite, da funkcionišete kroz tenziju (i svoju i tuđu), i dalje će biti previše toga na vašim plećima. Ali, razlika u odnosu na prethodni period je ta da ćete uvek pronaći pravi model, pravo vreme i trenutak, da ćete imati dovoljno stabilnosti u sebi da sve iznesete na pravi način do kraja. I to više nego uspešno. Neočekivane poslovne prilike ili promene se mogu otvoriti kod onih koji sarađuju sa strancima ili kroz poslovna putovanja.

Zdravlje

Manji meteoropatski problemi.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>