Zadruga

Parovi

Aleksandra Momčilović progovorila o nasilju: Zaključavali su me, tukli, snimali! (VIDEO)

Aleksandra Momčilović Sana progovorila o nasilju i posledicama maltletiranja. Zaključavali su me, tukli, snimali... Nisam shvatala da sam mogla uvek da se obratim roditeljima i da bi me zaštitili. 

Aleksandra Momčilović progovorila o nasilju: Zaključavali su me, tukli, snimali! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





U toku emisije "Pitanja novinara" pitanje je postavljeno  Aleksandri Momčilović Sani i Ivanu Dragiću:


Posle poslednje svađe je sve u redu - rekla je Sana.

Desila se prva sitna svađa gde sam je ja dobronamerno kritikovao. Mi se svađamo i kad je nagovaram da jede da ne bi bila gladna - rekao je Ivan.

Što onda kažu da te je uništio? Zašto si to dozvolila? - pitao je novinar


Svako ima pravo na mišljenje i ja sam okej sa tim da oni pričaju jer ne mislim da je tako - rekla je Sana.


Mnogi pkušavaju da koriste laži i neistine protiv mene jer nisam dobar prema njima. Zato pokušavaju da naprave da sam nasilnik koji ju je uništio i ugasio. Ja je takao nisam, nisam je pljunuo, gurnuo. Nagovaram je da bude i malo aktivnija - rekao je Ivan Dragić.

On meni nije uterao nikakav strah u kosti, Bože me sačuvaj - rekla je Sana.

Izguraćemo još ovih par meseci, pa će napolju biti još lepše - rekao je Ivan.

Da li tvoje čupanje kose govori da je sve okej - pitao je novinar.

Okej, imamo mi svađe i slažem se da je ružno i da ne treba da dozvoljavamo to. Ja nemam samokontrolu i previše reagujem na neke stvari. Ivan čak zna neke stavri koje niko ne zna pa ni moja mama i ne želimd dođe do toga da iznesem to, ali se ne bojim da bi on ikad to rekao - rekla je Sana.

Maja Kovačević kaže da imaš traume iz prošlosti, da li tvoja porodica zna? - pitao je novinar.

Da, ali mama je saznala tek kad se završilo. Nisam spremna jer nikad nisam toliko otvoreno pričala o svemu što imam. Neke stvari su se desile kad sam bila osnovna škola, neke pre par godina i to je ostavilo velike posledice na mene koje ja i nakon tri, četiri godine nisma uspela da izbacim iz sebe. Što se osnovne škole tiče svi smo svesni koliko deca mogu da budu jako surova i tako je sve krenulo. Ja sam to tako trpela i doživljavala maltretiranje - plakala je Sana.

Je l' su te pretukli? - pitao je novinar.

Ne, ne, išli su i svašta mi goovrili, čekali me posle škole i svi su gledali. Nisam shvatala da sam mogla uvek da se obratim roditeljima i da bi me zaštitili. Škola je reagovala tek kad sam završavala osmi razred. Desila se jedna situacija koju ne bih pričala. Nisu me toliko fizički zlostavljali, samo sam jednom dobila batine od jedne devojke. Tad sam možda čak i bila kriva jer je to bila moja drugarica koja se osećala izdano sa moje strane. Svi su avdili telefone kad god su me maltretirali i smejali su mi se - rekla je Aleksandra Momčilović Sana.



 




 


 
 

Mesečni horoskop za april 2023. godine po ciganskim kartama! (PRVI DEO)

Mesečni horoskop za april 2023. godine po ciganskim kartama! (DRUGI DEO)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>