Style

Ljubav

Mesečni horoskop za april 2023. godine po ciganskim kartama! (DRUGI DEO)

Mesečni horoskop za april 2023. godine - drugi deo, po ciganskim kartama, nekima donosi ljubav, nekome rastanak, a nekima brojne poslovne povoljnosti... Pogledajte šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Mesečni horoskop za april 2023. godine po ciganskim kartama! (DRUGI DEO) Svet Plus

VAGA
ČEŽNJA-VERNOST-POSETALjubav

Emotivni i bračni segment se polako oporavlja i stabilizuje. Moguće je da ćete shvatiti da vam je sigurnost koju vam pruža partnerstvo zaista na prvom mestu, pa se i potruditi da ispravite propuste i loše situacije iz prethodnog perioda. Neke će se veze dosta uozbiljiti, pa su mogući i važni dogovori i planovi u trećoj dekadi aprila.

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu povučeni strašću i jakom željom ući u nešto što će smatrati prolaznom pričom ili avanturom. No, interesantno je da se neki od ovih odnosa mogu pretvoriti u vrlo ozbiljne priče i da vam nisu „došli“ bez razloga….Mesec u kojem ćete uživati.

Posao

April je stabilan poslovni mesec. Doduše, možda će se vaši planovi ili realizacija poslovnih projekata odvijati nešto sporije, ali vi lično ćete biti zadovoljni postignutim. Treća dekada aprila donosi ubrzanje, više dešavanja, više novih poslovnih kontakata. Ovaj vam je period odličan za sve vrste dogovora, ali je ujedno dobar i onima koji su nezaposleni. Što se tiče finansijske situacije, ona bi trebala da bude vrlo

povoljna po vas tokom ovog meseca. Planove vezane za radove u kući pokrenite sredinom aprila.

Zdravlje

Mogući su povremeni, ali prolazni problemi sa probavom ili sa kičmom, kostima, zglobovima. Ukoliko se tegobe ponavljaju, posetite lekara.
ŠKORPIJA
POSETA-KUĆA-UDOVAC


Ljubav

Ako ste slobodni, nova poznanstva i mogućnosti za ljubav vas čekaju u komšiluku, sa osobom koju upoznajete na nekom kratkom putovanju, ili na putu do kuće. Bojim se da nekih velikih prilika za provod i zabavu nećete imati tokom aprila jer ćete uglavnom biti usmereni na kuću, posao i obaveze, zato vam emotivne prilike sada samo „rade“ sa osobama koje su negde u vašoj blizini.

Što se tiče zauzetih Škorpija, tokom ovog perioda možete ostvariti dobar odnos sa partnerom samo ukoliko se maksimalno posvetite svojoj vezi. Vi i voljena osoba pokazaćete odgovornost i poštovanje jedno prema drugom.


Posao

Naporan poslovni mesec je pred vama. Posebno obratite pažnju na odnos prema svojim obavezama, ali i prema ljudima sa kojima radite, posebno autoritetima. Može doći do nekog zahlađenja u odosu sa onima koji su vam poslovno bitni, zato se potrudite da ispoštujete svoje saradnike. Iako će teškoća biti, vaše poslovne pozicije ostaće tokom ovog perioda stabilne.

Što se finansijskog segmenta tiče, prilivi će biti redovni i stabilni, ali vi lično se nećete osećati zadovoljno. Opterećenost troškovima za kuću.

Zdravlje

Hronične tegobe starijim Škorpijama. Prolazni problemi sa kičmom, zglobovima, zubima mlađima. Mogućnosti za povrede.STRELAC
NEŠTO NOVCA-SREĆA-UDOVICALjubav

Postoje neki ukorenjeni problemi između vas i emotivnog partnera koje već duže vreme potiskujete i ne rešavate. Zato nije ni čudo što će se i tokom ovog meseca neke stvari ponavljati, ponovo ćete morati da se bakćete istim temama i pitanjima. Vreme je da na ove loše situacije stavite tačku i nastavite dalje, rasterećeni. Što se tiče onih koji su slobodni, emotivne prilike vam idu preko poslovnog segmenta.


Sa ovom osobom možete imati razliku u godinama i komunikacija u početku neće biti učestala, ali kako vreme bude prolazilo, sve više ćete biti zainteresovani jedno za drugo. Ovo može biti ozbiljna priča.

Posao

Vrlo vam je bitna finansijska stabilnost, a u ovaj mesec ulazite sa dosta problema u ovom segmentu. Evidentan je vaš trud i ozbiljnost po pitanju posla, što će svakako rezultovati napredovanjem i poboljšanjem novčane situacije.

Za vas je drugi deo meseca vrlo ozbiljan i bitan, jer vam donosi priliku da otpočnete sa jakim poslom ili da napravite dogovor sa ljudima koji su u svom segmentu vrlo jaki. Neko sa kim ste ranije sarađivali, ponovo će se aktivirati i ponuditi vam dogovor o poslovanju.

Zdravlje

Kod hroničnih bolesnika još uvek će biti izražene tegobe, ali u manjoj meri. Mlađi Strelčevi trebali bi da nešto promene u načinu ishrane.JARAC
PORUKA-ČEZNJA-UDOVACLjubav

Vaš emotivni ili bračni partner će pokrenuti neka pitanja koja vam baš i neće odgovarati. Pojedine teme ćete želeti da izbegnete ili prolongirate, ali to neće biti moguće. Tokom prvog dela meseca imaćete manjih problema, ali ćete ih zajedničkim snagama rešiti. Više se posvetite jedno drugom i sve će brzo doći na svoje mesto.


Što se tiče slobodnih, neko je istinski zainteresovan za vas i pokušavaće na svaki mogući način da skrene vašu pažnju na sebe. Vi možete u početku biti zatvoreni, ali ovo je osoba koja ne odustaje tako lako i njeni napori će uroditi rezultatima. Počećete da se „otvarate“ polovinom aprila.

Posao

Svaki trenutak svog vremena želećete da posvetite poslu. Ambicije će biti naglašene, a vi uporniji nego ikada do sada. Iako ćete želeti da sve ide brzo, teško je da tempo dešavanja sada može biti takav. Kao da u ovom periodu morate da naučite da čekate i budete strpljivi, ali bez odustajanja. Postojeće saradnje mogu da napreduju polovinom meseca, a ukoliko želite da pokrećete nešto novo, birajte treću dekadu aprila. Što se finansija tiče, prilivima ćete biti zadovoljni, ali će veliki deo novca biti potrošen unapred.

Zdravlje


Sve vezano za koštano – zglobni sistem i dalje će praviti probleme i starijim i mlađim Jarčevima. Naglašene tegobe u lumbalnom delu.


VODOLIJA
NEPRIJATELJ-LJUBAV-POSETA


Ljubav

Slobodnim Vodolijama poslovni segment, ali i segment bliže okoline i svakodnevice donosi ljubavne prilike i to najverovatnije polovinom aprila. Možete se prilično zagrejati za nekog, ali je pitanje da li je to zaista ljubav ili samo strast i hemija.No, šta god da je od ovoga – bitno je da je vama lepo i da uživate, zar ne? Oni koji su u vezama ili bračnim zajednicama imaće povremeno burne i napete trenutke sa voljenom osobom. Iako ste jako vezani jedno za drugo, to vam neće smetati da pokrećete čarke i rasprave, često bez nekih posebnih razloga. No, ovo su kratkotrajni momenti koji neće ugroziti vašu vezu

Posao

Obaveza je mnogo, a vremena je malo. Vi se trudite da postignete sve na vreme, ali izgleda mi da vam ni ljudi ni okolnosti ne idu na ruku i biće jako teško da ispoštujete ono na šta ste se obavezali.

No, „gurajte“ kako znate i umete tokom prve polovine aprila, jer se već nakon toga situacija raščišćava i daje vam prostora da se malo opustite. U tom periodu ćete doći u kontakt sa osobama sa kojima možete pokrenuti prave poslovne dogovore. Po pitanju finansija – početak meseca je nestabilan.


Zdravlje


Mogućnosti za povrede, pa valja biti oprezan i na radnom mestu, kod kuće, ali i u saobraćaju. Energetski – dobro ste.RIBE
LJUBOMORA-DETE-ČEŽNJA


Ljubav

Nestabilan I promenljiv odnos sledi Ribama u vezama I brakovima početkom aprila meseca. I vi I partner ste nesigurni, opterećeni I nekim ličnim problemima, ali I sumnjama u vernost druge strane. Na svu sreću, sve ono što vas muči moguće je rešiti I razrešiti polovinom meseca I ponovo probuditi lepe emocije I strast između vas dvoje.


Što se tiče slobodnih, vi ste svakako željni nekih novih ljubavnih početaka, ali vrlo ste oprezni I ne otvarate se tek tako lako. Udvarača će biti, bar je to sigurno, a da li će se nešto zaista I konkretnije dogoditi – zavisi samo od vas. Moguće je da će makar strasti proraditi….

Posao


Dosta problema u poslovnom segmentu, pogotovo ako ste od skora promenili firmu ili počeli da radite na drugom radnom mestu. Kao da vam je teško da se uklopite sa onima sa kojima sarađujete, a često ćete imati utisak da vam neki od njih I rade iza leđa.

Polovinom meseca ipak vam stoji rasterećenje I lakše okolnosti. Neke promene očekujete I nadate im se, ali polako postajete svesni da će za njih trebati dosta vremena. Po pitanju finansija, imaćete dosta opterećenja I troškova tokom aprila.

Zdravlje

Mentalna, psihička iscrpljenost. Potreban vam je odmor I rasterećenje. Pokušajte da uradite nešto po pitanju stresa I mentalne napetosti.

 

Mesečni horoskop za april 2023. godine po ciganskim kartama! (PRVI DEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Cici Mici


>