Style

Ljubav

Mesečni horoskop za april 2023. godine po ciganskim kartama! (PRVI DEO)

Mesečni horoskop za april 2023. godine - prvi deo, po ciganskim kartama, nekima donosi ljubav, nekome rastanak, a nekima brojne poslovne povoljnosti... Pogledajte šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Mesečni horoskop za april 2023. godine po ciganskim kartama! (PRVI DEO) Svet Plus






OVAN
PORUKA-POSETA-LJUBOMORA



Ljubav

Za slobodne Ovnove, april donosi lepe dane ispunjene dešavanjima, kontaktima sa suprotnim polom, druženjima. Više osoba će nekako biti „u igri“, bilo da imate više udvarača, ili da je lično vaša zainteresovanost podeljena na par strana. Možete biti i neodlučni, pa baš iz tog razloga i nespremni na neku ozbiljniju priču, ali ćete uživati u priči, u flertovanju, u susretima.


Moguće je da se u drugom delu meseca jako zagrejete za nekog ko je dosta stariji od vas ili ko je zauzet. Ovnovi koji su zauzeti će takođe biti „na meti“ suprotnog pola, i nekima od vas će biti teško da budu baš stopostotno verni….

Posao

Očekuje vas mesec u kojem ćete biti dosta u žurbi, sa velikim brojem obaveza, a moguće je da će neki od vas morati da ostaju i nakon radnog vremena ili da nose posao kući. Kolegijalni segment nije bajno postavljen i moguće je da ćete ovde imati nesuglasice i nerazumevanje.

No, april je ipak poslovno povoljan jer ćete biti u kontaktu sa velikim brojem ljudi, a neki od njih će biti spremni da vas podrže ili vam pomognu što se vaših ciljeva tiče. Novac će dolaziti i odlaziti, malo „skrešite“ troškove krajem aprila.

Zdravlje

Kod vas je prisutna jedna življa i podsticajnija energija. Mlađi će se uglavnom osećati dosta dobro, dok stariji mogu imati probleme sa ekstremitetima ili urinarnim traktom.




BIK
LJUBAVNIK-SREĆA-NEISKRENOST


Ljubav

Ukoliko ste u vezi kojom već duže vreme niste zadovoljni, izgleda da je došao trenutak da dobro razmislite da li vam je tu uopšte mesto. Ako ste u vezi koja je i do sada bila korektna, tokom aprila samo možete dodatno učvrstiti svoju ljubavnu priču.


Što se slobodnih tiče, ovaj period vam zaista daje dobre mogućnosti da privučete pravu osobu u svoj život. Ukoliko želite, emocija će vam se svakako dogoditi, a još bolje je što priče započete u ovom periodu mogu imati trajnost i stabilnost. No, neki od vas možda nisu spremni da se upuste u nove ljubavi, jer se još uvek oporavljaju od bolne prošlosti.

Posao

I poslovno je ovo dobar period koji ide na ruku i nezaposlenima, ali i onima koji su već poslovno stabilni. Već prva polovina meseca može doneti i mogućnosti za nove saradnje, ali i za poboljšanje u finansijskom segmentu. Ipak, drugi deo meseca se prikazuje kao nešto komplikovaniji po vas – bićete dosta opterećeni nekim problemima ili u razmišljanju koliko možete da verujete onima koji su oko vas.

U tom periodu ne otpočinjite sa novim poslovnim dogovorima, jer će funkcionisati teže nego inače.

Zdravlje

Fizički segment je dosta dobar, mada bi stariji Bikovi mogli imati problema sa varenjem. Ono što vam je pomalo nestabilno jeste mentalni deo, naročito tokom poslednje dekade aprila. Naglašen stres.



BLIZANCI
NEISKRENOST-LJUBAVNICA-PORUKA



Ljubav

Prvi deo meseca je bez nekih većih emotivnih šansi za slobodne, pogotovo za one koji su opterećeni ljubavnom prošlošću. Bićete u nekim tamnim i mračnim mislima, nezadovoljni, osećati se iznevereno i nesigurno. No, tamni oblaci će iznad vas krenuti brzo da se sklanjaju, jer će vaš prirodni optimizam i veselost pobediti.


Od drugog dela meseca ponovo ste raspoloženi za ljubav, a pokrenućete se na pravi način u poslednjoj dekadi aprila. Bićete ponovo vi, oni stari – željni dešavanja i ljubavnih dogodovština. Zauzeti će naučiti da je neke stvari bolje prećutati zarad mira u svojim vezama i brakovima.

Posao

Možda ćete početkom aprila biti zabrinuti jer se stvari u poslovnom segmentu neće odvijati kako treba. Neki od vas čak mogu misliti da im je radno mesto ugroženo. Ne brinite, ove teškoće i sumnju ćete uspeti da prevaziđete, jer vam drugi deo aprila nudi nove poslovne šanse koje će se najviše manifestovati kroz nove saradnje i dogovore.

Ovaj period je dobar i za nezaposlene Blizance. Što se finansija tiče, ovo je promenljiv mesec za vas, ali što više budemo išli ka njegovom kraju, bićete stabilniji.

Zdravlje

Problemi sa urogenitalnim traktom mogući su i kod starije i kod mlađe generacije. Takođe, imunitet vam je oslobljen, pa će biti prisutne i virusne i bakteriološke infekcije.







RAK
TUGA-KUĆA-SVEŠTENIK


Ljubav

Potrebno je da se i vi i partner maksimalno posvetite i odnosu i jedno drugom, da biste uspešno prevazišli neke otežavajuće okolnosti koje se javljaju tokom aprila meseca. Postojaće situacije koje će testirati vašu vezu, ali to neće poremetiti odnose koji su dovoljno stabilni. Tek poslednja dekada aprila donosi opuštenost i istinsko uživanje u partnerstvu. Što se slobodnih Rakova tiče, ovo je mesec za neke ozbiljne priče. Sada niste spremni za avanturu, za nešto neobavezno – želite stabilne osobe pored sebe na koje možete da računate. Kraj meseca donosi poznanstvo sa jednom ozbiljnom i korektnom osobom.



Posao


Vaše poslovne pozicije su tokom aprila stabilne, ali to ne znači da ćete vi biti zadovoljni trenutnom situacijom. Tražite način da napravite neki veliki korak i promenu i ovo vam se može otvoriti upoznavanjem jedne dosta poslovno jake osobe koja vam može pomoći svojim uticajem ili podrškom.

Poznanstva i prijatelji donose vam dobrobit tokom ovog perioda i moći ćete da se oslonite na njih. Što se materijalne situacije tiče, sredinom meseca imaćete pojačane izdatke, ali ostatak aprila je dobar.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora i relaksacije ukoliko ste mlađi pripadnik ovog znaka. Stariji Rakovi bi mogli imati problema sa kičmom i hormonima.


LAV
NEPRIJATELJ-LJUBAVNICA-POSETA



Ljubav

Lavovi u vezama i bračnim zajednicama će morati da posvete više vremena partneru i da se potrude da međusobna komunikacija bude uz razumevanje i poštovanje. Imaćete vas dvoje tokom aprila par ne baš toliko prijatnih situacija, ali uz malo otvorenog razgovora i spremnosti za popuštanje, sve se može rešiti.

Što se tiče slobodnih, izgleda mi da će vam neke potpuno druge stvari okupirati pažnju, i da ćete malo vremena moći da posvetite sebi, zabavi, uživanju. Imate predispozicije za flertove, za nova poznanstva i kontakte, ali nešto „tu fali“. Kao da se neće otvoriti mogućnosti za pravu emotivnu priču.


Posao

Prilično naporan mesec je pred vama u kojem ćete često dolaziti do razmimoilaženja sa kolegama i poslovnim saradnicima. Biće vam teško da se usaglasite i tek će treća dekada meseca doneti smirenje i stabilizaciju. Prve dve dekade aprila su vam nepovoljne i u finansijskom smislu, što ne znači da neće biti priliva, već da će vas dugovanja i obaveze dosta opterećivati. Tokom poslednjeg dela aprila slede vam uspesi u dogovorima, otvaranje novih saradnji, a dobar je period i za nezaposlene Lavove.

Zdravlje

U prvom delu meseca budite oprezni jer je naglašena mogućnost povreda. Starijim Lavovima moguće su virusne infekcije. Ostatak meseca je povoljan po pitanju zdravlja.



DEVICA
NADA-PISMO-PORUKA



Ljubav

Zauzete Device će imati pred sobom mesec u kojem će dosta toga planirati sa partnerom, a i ostvariti veliki deo. Slede vam razgovori, dogovori, mnogo otvorenija i konstruktivnija komunikacija. Lako ćete se razumeti, ali i podržavati jedno drugo. Trebali bi da kao par izađete mnogo jači i stabilniji iz aprila.


Slobodnima se otvara dosta puteva, pa nije ni čudo što bi mogli započeti komunikaciju sa nekim ko ne živi u njihovom mestu. U svakom slučaju, sledi vam period u kojem ćete biti u pokretu, upoznati nove osobe, a sa nekima od njih ćete poželeti i da ostvarite nešto više. Lep i energetski jak mesec.

Posao

Kao i u ljubavi, i u poslu će biti dosta dešavanja. Istina je da ćete biti dosta zauzeti, da ćete imati mnogo obaveza i ponekad će vam se činiti da radite sto stvari odjednom. Ovakav način funkcionisanja može dovesti do toga da vam pažnja bude rasuta, što je automatski predispozicija za greške i propuste.

Potrudite se da u svemu što radite budete maksimalno skoncentrisani da bi izbegli ovakve situacije. Što se finansijskog dela tiče, najbolje će proći oni koji rade sa strancima ili koji često putuju.

Zdravlje

Malo će vas umoriti ovaj mesec, a energetski nećete biti baš najjači u prvoj dekadi. No, zdravstveni segment će biti stabilan, sem nekih povremenih, prolaznih tegoba.
 

Mesečni horoskop za april 2023. godine po ciganskim kartama! (DRUGI DEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: Cici Mici

Povezane vesti:


>