Region

Svet

Milica Dabović užasnula javnost! Sebe smatra osobom za primer! (VIDEO)

Milica Dabović užasnula javnost jer je priznala da bi podržala ćerku da otvori onli fans! Sebe smatra osobom za primer! "Pa šta, može da se zaradi"!

Milica Dabović užasnula javnost! Sebe smatra osobom za primer! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Milica Dabović ponovo se našla na udaru javnosti zbog izjave da bi podržala svoje naslednike da krenu njenim stopama u poslu skidanja za novac.


Bivša košarkašica Milica Dabović poznata je kao neko ko svoj privatan život ne krije od javnosti, te je sada i sada otvoreno govorila o odnosu u svojoj porodici, te se dotakla i načina na koji bi vaspitala svoju sestričinu ili ćerku.

- Ana i ja smo imale tu slogu u odnosu. Rano sam otišla i svaki put kad sam se vraćala jedva sam čekala da je zagrlim i vidim. Ana i ja smo jako slične. Uvek smo igrale zajedno, sve smo radile zajedno. Taj naš odnos je doprineo da se osvoji olimpijska bronza i evropsko zlato - istakla je Dabovićeva, a u nastavku ispričala kakav je odnos imala sa drugim članovima porodice.

- Žao mi je što sa najstarijom sestrom Jelicom nemam bolji odnos. Ona je obično krivila roditelje, ako ti je to već smetalo, zašto je onda otišla, zašto nas četvoro nije držala uz sebe? Negde smo se udaljile. Ona je imala svoje stavove i prioritete. Četvoro dece, četiri probisveta, ja se divim mojim roditeljima... Moja mama je heroj, a i otac. Ana i ja imamo jednog oca i jednu majku, prosto tako smo odrastale, mi volimo da držimo porodicu, i držimo se zajedno - rekla je Milica uz smeh i dodala:

- Ja sam uvek išla glavom kroz zid, a Ana je uvek razmišljala. Ana potpuno ima drugi tip muškaraca od mene. Ime bebi nisu još dali, svi smo davali imena, ja sam predložila jedno sedam, osam imena, ništa im se nije svidelo. Jedva čekam da uzmem Aninu bebu u naručje i da je grlim i ljubim. Svaki mogući trenutak je dolazila da vidi Stefana, ali je sve razmazila. Ode se u prodavnicu, kupuje najskuplje igračke - kaže bivša košarkašica i dodala da bi podržala da danas-sutra njeni naslednici krenu njenim stopama.






 


- Ćerku bih podržala da otvori profil na "Only Fansu", ne bih volela da pije i da se drogira i da ide po kafanama. Može da se zaradi od tog sajta. Ne mogu da osuđujem druge ljude, ali ja smatram sebe za primer, tetoviram se, i to mi je jedini porok - rekla je Dabovićeva.

O svojoj novoj ljubavi, ne želi mnogo da priča.

- O Milanu ne želim mnogo da pričam. Nisam bila zaljubljena u Vanju, to je bilo da probamo da vidimo da li imamo neki zajednički jezik. Ali desio se Milan. Meni je najvažnije da je on moja sudbina ili moja budučnost. Rano je da pričamo... Kao da me je čekao... Čekali smo jedno na drugo i da vidimo šta nam donosi ovo malo života što imamo. Imamo zajednička interesovanja, energija... Uvek ću verovati u ljubav, ali teško je verovati muškarcima... Stefanov otac me je dokrajčio... Sa Vanjom je otišlo kao vetar, a sa Milanom sam shvatila šta je ljubav, a pre nikada nisam volela. U miru si, da te muškarac vodi kroz život... Uopšte ne razmišljam o tome... Verujem mu, dvoje ljudi se prepoznaju... Ja sam vapila za tim... - kaže Milica Dabović.

 

Petunija je prelepo cveće, a da bi bilo bujno treba uraditi neke stvari!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>