Zadruga

Parovi

Zvezdan stavio sukobe i uvrede po strani! Priznao je koliko je Ana dobra osoba!

Zvezdan Slavnić stavio sukobe i uvrede po strani, pa priznao koliko je njegova bivša partnerka Ana Ćurčić dobra osoba i lojalan prijatelj. 

Zvezdan stavio sukobe i uvrede po strani! Priznao je koliko je Ana dobra osoba! Screenshoot/Youtube






Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Slađi Lazić kako bi prokomentarisao to što se na drugom mestu po glasovima publike na portalu Pinka u anketi, našla Ana Ćurčić kao najdobronamerniji zadrugar u Beloj kući.

Ja sam navela moju drugaricu - pričala je Slađa dok je grlila Anu i mahala "donjem domu".

Ne mislim da sam folirant, osim za emociju. Ja uvek prilazim sa dobrom namerom, stvarno se dajem srcem - rekla je Ana.

Ja sam to njoj rekla i rekla sam još jednu stvar. Meni je drago, ja joj čestitam, zato što sam ja to provalila kod nje i da nije došla ovim povodom i da nemaju taj problem, da je došla kao običan zadrugar, nas dve bi se sigurno družile. Ona je jednostavno žena koja je u najtežim situacijama smirena, tiha i nemam nijedne sekunde ništa loše od ove žene...Ja joj kažem da bude bezobrazna u smislu da se podigne, da ne pada, međutim ne može, emotivac je i lojalna je. Retke su osobe kao što je Ana Ćurčić - rekla je Zorica


Svi su znali kakva je pre nego što je ušla, ja sam to govorio. Ona je apsolutno za drugo mesto i za prvo, ali kada je napolju. Ovo nije ona...Ona je meni bila najbolji prijatelj i odlučio sam da će tako biti i to stoji, ali shodno ovim dešavanjima, to ne postoji više. I dalje stojim za te stvari - rekao je Zvezdan.

Je l' ona dobronamerna prema ovim ljudima - pitala je Ivana.

Ako se ponaša kao i napolju sa njima, onda jeste sigurno, ali ja to ovde ne pratim - dodao je Slavnić.


Ja kada bih rekla celo mišljenje, dosta puta sam rekla lepe stvari o njoj. Baš sam pre komentarisala, rekla sam da će se naći Ana Ćurčić, jer smatram da ima nešto slično što sam videla i kod Zvezdana. Par puta sam videla da sedne kod ljudi i da im pomogne, pa sam gledala neki klip kad je bio, stala je između Marka i Sanje da spusti loptu - rekla je Anđela.

Nisam iznenađena, Miljana mi je uvek pričala da joj uvek lepo pomogne i da je savetuje. Videla sam da je lepo savetovala Miljanu što se tiče odnosa sa Zolom, rekla joj je da je on njen uništitelj, s čime se slažem. Bez obzira što je dobra prema Miljani, moram da kažem da je folirant - rekla je Marija.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>