Region

Svet

Glumac Srđana Timarova o životnoj tragediji! Ubica joj je pucao u potiljak!

Glumac Srđana Timarova o životnoj tragediji u kojoj je izgubio majku! Policija i vatrogasci kada su stigli, zatekli su jeziv prizor. Ubica joj je pucao u potiljak i zapalio stan! 

Glumac Srđana Timarova o životnoj tragediji! Ubica joj je pucao u potiljak! Screenshoot/Instagram






Glumca Srđana Timarova publika zna iz brojnih filmskih i serijskih ostvarenja, ali i zbog braka sa TV voditeljkom Natašom Miljković, sa kojom ima sina Lazara. Ono što je malo poznato, jeste da se Srđan, svojevremeno, susreo sa jezivom tragedijom, koja je tada potresla čitavu Jugoslaviju.

Naime, njegovoj majci je ubica pucao u potiljak, pa zapalio stan u kome je živela. Policija i vatrogasci kada su stigli, zatekli su jeziv prizor. Klara je ležala, a lice joj je bilo okrenuto nadole, dok joj je na potiljku bila rana od metka. Slučaj je nakon samo dva dana rešen, a policija je uhapsila osumnjičenog. 



Glumac je u emisiji "TV lica" na RTS-u pričao o pokojnoj mami od koje je naučio kako biti hrabar.

- Kad krene, ona je nekako... Predodređeno joj je bilo da se bori. Išla je gladno i hrabro u život. Živela je u jako velikim potezima i jarkim bojama. Tragično je stradala. Ako govorimo o nekim najvećim bolovima u životu, to je što sam tragično izgubio majku. Ja to na svoj način nosim. To jeste ona rana koja se pretvori u zvezdu, pa ti sija, da znaš kako da ideš. Ali, ni sam kvantitet nije to koliko smo godina mi proveli zajedno, nego koliko je toga u meni od nje ostalo. Mislim da je to važnije u roditeljstvu, nego biti svaki dan tu i skuvati supicu - rekao je Srđan.

Podsetimo, nekadašnji par, Srđan Timarov i voditeljka Nataša Miljković prošli su zajedno kroz brojne životne situacije, a zbog jedne, glumac kaže da ima velike traume. 

Kažu da neki životni problemi čoveka očvrsnu, dok drugi ipak izazivaju traume, a to se desilo i Timarovu. 

U braku sa Natašom je dobio sina Lazara, koji je centar njihovog sveta, a deca su uvek slaba tačka roditelja.

- Sada me vraćate u traumu koja je veoma velika. To je najveća trauma u mom životu. Ja sve mogu da trpim osim onoga što se deci dešava, drugo mi nije bitno. To se desilo 2012. godine. Kažu da je u tim situacijama potrebno roditelje smiriti, ali to nije lako. Ja se nisam smirivao pola godine posle toga - pričao je glumac u emisiji "RTS Ordinacije", te otkrio kako su tekle te dečačke igrarije:

- Moj sin je, kao i mnogi dečaci, voleo da gura kamiončiće i autiće, od najmanjeg do najvećeg, da se saginje i da ih gura po kući ili bilo kojoj drugoj ravnoj površini napolju. Tog dana je kamiončić gurao po najravnijoj površini, po asfaltu, ali je zapeo za nešto i pao preko njega - nastavio je prisećanje Srđan.

Na početku je sve bilo bezazleno, dok Lazar nije pao i sebi izbio dva zuba, zbog čega su njegovi roditelji preplašeni.
 
- Pao je tako da ni usnu nije ogrebao, možda malo nos, ali je pao na asfalt i o njega izvadio oba keca sa sve korenom. Zvala me je žena i rekla: 'Silazi odmah!'. Bio je 4. septembar. Svi roditelji i sva deca su se okupili oko njega na igralištu, samo ja od njih nisam video šta se dešava. Te tri sekunde koliko sam trčao do tog mesta neću zaboraviti nikad u životu - ispričao je Timarov.

Iako su bili uplašeni, Srđan i Nataša su bili veoma trezveni. 

- Ugledao sam ga u krvi do kolena, i Natašu sa ispruženom rukom koja se tresla i dva zuba u njoj. On je tada imao tri godine. Ja sam odmah krenuo, nisam ni znao gde vozim. U tom slučaju smo nas dvoje, svesno ili nesvesno, nekako instinktivno sve radili kako treba. Odmah smo pozvali stomatologa, koji je naš prijatelj, da nas uputi gde da idemo i šta da radimo. Tu kreće utešni deo jer su nam doktori rekli da je bolje što ih je izbio iz vilice nego da ih je nabio u nju - kazao je Timarov. 

 

Milena Kačavenda poručila Zvezdanovoj majci: Vidimo se na sudu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>