Zadruga

Parovi

Milena Kačavenda poručila Zvezdanovoj majci: Vidimo se na sudu!

Milena Kačavenda poručila Zvezdanovoj majci "Vidimo se na sudu! Žena mene ne poznaje, a zna da sam varala muža, ma molim te. Ja sam ostala u porodičnoj kući, tu je mene muž "ostavio", a gde je ona?"

Milena Kačavenda poručila Zvezdanovoj majci: Vidimo se na sudu! Screenshoot/Instagram




 
Haos oko odnosa bivših supružnika, Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića ne jenjava, a nakon njegove majke Slavice, koja je iznela teške optužbe na račun bivše snaje, za oglasila se Anina kuma Milena Kačavenda.

Milena Kačavenda se osvrnula na Slavičine navode, ali i odgovorila na tvrdnje Slavnićeve majke da je i ona varala svog supruga.


Ana i Moka su bili u super odnosima neko vreme. Moka nije upućen bio u mnoge stvari, on ni ne zna kakav mu je sin zlostavljač i ubica. Majka je oduvek bila slaba na svog sina jedinca što je i logično da ga sada brani. Slavica pije razne lekove i rivotrile, ja ću sutra poneti sve papire u emisiji u kojoj gostujem da dokažem neke stvari. Pokušala je da skoči sa prozora i da izvrši samoubistvo i za to imam dokaz. 

Žena je neuračunljiva i ne zna šta priča. Njegovi roditelji su se setili tek sada... Slavica se silno nasekirala što sada mora posle sto godina da se čuje sa bivšim mužem bez patke (Mokom Slavnićem) i brani svog finog sina koji je veliki "dobročinitelj". Sad su se setili, dobro. Bolje ikad nego nikada
- ironično je rekla Milena.


- To što Slavica priča da sam varala muža neka ne lupeta gluposti, videćemo se na sudu. Babuskera se izlupetala samo tako. Žena mene ne poznaje, a zna da sam varala muža, ma molim te. Ja sam ostala u porodičnoj kući, tu je mene muž "ostavio", a gde je ona? U domu za nezbrinuta lica! Bolje gledaj sebe nezbrinuta osobo koja si brojala koske zbog svog muža - surovo je odbrusila Kačavenda.

Na temu dugova i kockanja, kuma je rešena da pronađe dokaze i svima zapuši usta.

- Sutra idem kod dece u stan da tražim račune i da rovarim. Da vidimo ko je te sve račune plaćao. Samo da podsetim da je on prokockao stan i mnoge druge novce i to ću naći. Sve će biti crno na belo - navela je Milena.

Anina kuma šokirala je javnost kada je priznala ko joj se javio i otkrila da će se ovoj temi posebno posvetiti.

- Moram još nešto da kažem. Brat pokojnog Olivera pokušao je da skupi u kontakt sa mnom, pa mu je neka devojka dala moj Instagram. Želi da pošalje poklon Ani u znak zahvalnosti zbog onoga što je ona rekla u rijalitiju. Sve detalje znaću vrlo uskoro! - izjavila je Kačavenda.

 





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>