Zadruga

Parovi

Karamujić poručio: Nije problem, neka dođe Maja Marinković! Pomoći ću!

Taki je, podsetimo, raspisao javni konkurs u kom će bogatom novčanom nagradom darovati onog ko uspe da mu ćerku "spasi" od Cara. Karamujić poručio: "Nije problem, neka dođe Maja Marinković! Pomoći ću!"

Karamujić poručio: Nije problem, neka dođe Maja Marinković! Pomoći ću! Foto: Pink.rs






Taki Marinković, otac učesnice "Zadruge" Maje Marinković, pozvao je u pomoć čuvenog Mehmedaliju Karamujića iz sela Maoča kod Brčkog, u Bosni i Hercegovini, jer ne zna kako da ćerku rastavi od Filipa Cara koji joj, smatra on, čini zlo. Karamujić se nakon javnog apela utučenog oca javio i za Pink.rs priznao šta može da učini.

Taki je, podsetimo, raspisao javni konkurs u kom će bogatom novčanom nagradom darovati onog ko uspe da joj ćerku "spasi" od Cara.

Dajem veliku nagradu ko rastavi Maju od Filipa. Svi neka mi se jave, vidovnjaci, vračare, Karamujići... Ko god može da mi pomogne, dajem veliku nagradu - kaže Taki, koji ne vidi ljubav između njega i Maje - rekao je Car u emisiji "Premijera - Vikend specijal", nakon čega su sa Ponka pozvali Karamujića.



On je objasnio šta je to u njegovoj moći.

Mi se ne bavimo tim poslom. Kod nas se dolazi striktno radi lečenja - ako je neko nešto nekom nagatao, navračao, napravio, mi to skidamo. Ali, da mi na silu nekoga razdvajamo, mi to ne radimo - jasan je Karamujić, koga su upitali da li bi pomogao Takiju i Maji ukoliko se ispostavi da je ona sa Carem upravo jer joj je neko to "napravio i zavračao".


U tom slučaju bi bilo potrebno da je dovede neko. Nije problem, neka dođe, nek se pozove na vaše ime i pomoći ću - poručio je Karamujić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>