Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 20. marta do 26. marta 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Postaćemo hedonisti i samo razmišljati o tome šta pojesti, a vi ćete shodno prirodi svog znaka – prednjačiti! Na svu sreću pa vam Sunce daje da budete aktivni i sve što smažete – brzo ćete potrošiti.

Ljubav

Sunce i mlad Mesec će se početkom nedelje ugnjezditi kod Ovnova – nama doneti proleće a njima snagu, volju i nove početke. U međuvremenu – „krševiti“ period koji je kod vas trajao neko vreme unazad, počinje da se smiruje. Tenzije se sležu i vas dvoje ste na dobrom putu da sve sredite i ispeglate. Dakle – nedelja kada sve počinje da dolazi na svoje mesto. Slobodni Ovnovi – sa Suncem, Merkurom i Jupiterom u svom znaku – pa ima li nekog ko može da vam odoli kad krenete da sijate, zavodite, flertujete? Umor i magla koji su vas pratili počinju polako da iščezavaju. Vraćate se sebi i krećete u akciju

Posao

Period velikih aktivnosti i dešavanja kreće i kroz poslovni segment. Sunce će vam dati ambiciju i svesnost, Merkur „naoštriti“ vaše reči da pogađaju pravo u metu, a Jupiter će doneti dašak sreće – pogotovo onim Ovnovima koji će poslovati sa inostranstvom, državnim i javnim institucijama, onima koji se spremaju na poslovno putovanje ili su već na njemu. Venera u vašem polju finansija i zarada donosi novac, ali i aktivira važne i trajne poslovne saradnje koje ste možda dugo iščekivali.

Zdravlje

Još uvek vas mogu povremeno mučiti sinusi, glavobolje, zubi ili oči.
 

Žena Ovan je potpuno drugačija od drugih! Ovo su 10 osobina koje ih krase!

 

BIK

Hrana

Apetiti bujaju, a verovatno imate više nego dovoljno vremena da razmišljate o tome šta biste mogli smazati. Više klopajte voćkice i povrćkice i ne obilazite često frižider – tu je on, neće pobeći.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, dve opcije za nove ljubavi su trenutno najizraženije – preko prijatelja (izlasci, druženja, kraći put sa njima) ili preko društvenih mreža. Sa Venerom u svom znaku lako ćete privlačiti ljubav, ali se vi nećete tako lako „puštati“ – pažljivo i strpljivo ćete pustiti da se neka priča gradi – jer, spremni ste za nešto trajno i ozbiljno. Kombinacije i avanturice – stop! Što se tiče zauzetih – ovde je situacija trenutno bez nekih velikih talasanja. Oboje ste nekako u miru sami sa sobom, i to se automatski odražava i kroz stabilnost vas dvoje kao para. Najbitnije je da se lako sporazumevate i razumete.

Posao

Vi ćete još neko vreme biti opterećeni finansijskim segmentom. Na žalost, tu još uvek nemamo stabilnu sliku – povećani troškovi postoje, a postoji i vaša briga za budućnost po ovom pitanju. Kako god da trenutno izgleda – situacije će se posložiti u narednim mesecima i vi ćete doći na zelenu granu. Generalno gledano – dosta mirno funkcionisanje tokom ovog perioda. Ukoliko je bilo propusta ili grešaka – one se sada rešavaju. Obaveze koje imate odvijaće se ustaljenim tokom.Kontakti sa saradnicima solidni

Zdravlje

Mogući manji problemi sa spavanjem ili sa disajnim putevima.

 

BLIZANCI

Hrana

Ukoliko ste baš ovih dana rešili da se zdravo hranite ili da započnete sa dijetom – pa, ne izgleda kao da će vam to ići od ruke. Ali, ipak bi bilo dobro da probate – znate i sami da ovde nešto treba menjati.

Ljubav

Merkur, vaš vladar u znaku Ovna – e, to je već energija sa kojom se snalazite, koja vam prija i pokreće vas. Promena u vašem ponašanju odmah će se odraziti i kroz odnos sa voljenom osobom. U smislu – oboje ćete se pokrenuti, biti aktivniji, strastveniji. No, ni tokom ove nedelje partner i vi nećete moći da odolite a da povremeno ne „pecnete“ jedno drugo. Ipak, u odnosu na prethodni period – ovo će biti više nego benigno i prolazno. Slobodni Blizanci – misli idu ka nekome – nije važno da li je to osoba iz prošlosti ili neko nov, no konkretnih dešavanja nema. Umesto ljubavi – posvetićete svoje vreme prijateljima.

Posao

Mlad Mesec u polju koje se vezuje za prilike, povoljnosti, podršku – uvodi vas u fazu u kojoj ćete napraviti promenu kojoj težite. Vi ste se već aktivirali, imate vrlo solidnu inicijativu i smer i možete očekivati da se stvari brzo pokrenu. Pred vama je jedna živa i ispunjena dešavanjima nedelja u kojoj ćete vi brzo funkcionisati i još brže završavati obaveze koje imate. Moguće je da su se pojavili neplanirani troškovi i da ste po malo zabrinuti po pitanjima finansija. Ovo će brzo biti rešeno.

Zdravlje

Ukoliko niste do sada – vreme je da budete više fizički aktivni.

 
 

Mia Borisavljević podelila svoj dnevni jelovnik!


RAK

Hrana

Gužvanjac i brzina su prisutni i u ovoj sedmici, pa će vaši obroci i na dalje biti zbrda – zdola. Uzimajte namirnice sa više gvožđa jer vam je krvna slika trenutno slaba – junetinu, spanać, blitvu, borovnice.

Ljubav

Za vikend će Mars izaći iz vašeg polja podsvesti, tajni. Predugo je boravio tu – još od avgusta prošle godine, donoseći nemire, podstičući brige, neraspoloženje i strahove, aktivirajući vaše nesigurnosti kada je emotivno partnerstvo u pitanju….a nekima od vas – donoseći tajne priče. Sedmica pred vama nije loša – uz podršku Saturna i Venere – ljubavni život će uploviti u mirnije vode. Slobodni Rakovi – na ulasku ste u period koji će doneti dobre ljubavne prilike. Ukoliko je u proteklom periodu došlo do pucanja tajnog emotivnog odnosa – sada postoji šansa da dođe do pomirenja. Razmislite da li je to ono što želite.

Posao

Mlad Mesec u polju karijere početkom sedmice – otvara pred vama period pozitivnih promena na poslovnom planu. Dešavanja će se intenzivno pokrenuti, čak u nekom momentu može sve izgledati prilično haotično i prebrzo za vaš ukus. No, vrlo brzo ćete se snaći i uhvatiti korak. Moguće je da u ovom periodu dođe do nekog tipa reorganizacije na poslu – očekujte da će se ovo povoljno odraziti na vaš status. Po pitanjima finansija – dosta korektno, ali nešto više povedite računa o troškovima.

Zdravlje

Osetljivost sinusa. No, generalno – poboljšanje zdravstvene situacije.

 LAV

Hrana

Vaša ishrana u ovoj nedelji zavisi od toga kako se osećate. Obzirom da ćete se uglavnom osećati više nego dobro – moguć je porast apetita. Pokušajte da izbegavate slatkiše i prezačinjenu hranu.

Ljubav

Prelazak Sunca koje vlada vašim znakom,  u znak Ovna u ponedeljak – doneće vam energiju, ono pravo buđenje koje vam je toliko bilo potrebno. Partner će nešto više biti okupiran poslovnim aktivnostima i obavezama i možda neće baš uvek uspevati da prati vaš novi tempo i inicijativu koja je sada kod vas izražena, ali će zajednički momenti biti kvalitetni i strasni. Slobodni Lavovi – pravi je trenutak da se putuje, da se izlazi, uživa – iskoristite ovu nedelju za ono što vašem srcu prija. Emotivnih šansi možda neće biti naročito puno, ali to vam neće smetati da se osećate dobro i zadovoljno sobom.

Posao

Poslovna stabilnost jača, a moguće je će neki od vas u ovoj nedelji početi da dobijaju i izuzetno povoljne informacije. Promene na bolje kreću, a naročito će se odraziti kod onih Lavova koji sarađuju sa inostranstvom ili rade u državnim i javnim ustanovama. Pojedini pripadnici ovog znaka mogu računati i na neki vid napredovanja, povoljnosti kroz posao ili veće nadoknade za rad. Kad smo već kod tih finansija – prilivi su stabilni, ali čini mi se da ste se vi pomalo opustili kada je troškarenje u pitanju.

Zdravlje

Uglavnom dobro. Stariji Lavovi neka češće proveravaju krvni pritisak.

 

DEVICA

Hrana

I kod vas će to kako se osećate značajno uticati na ishranu. A obzirom da se osećate vrlo rasuto  – onda vam je jasno da od pravilnih životnih navika u ovom segmentu sada nema ništa.

Ljubav

Mars izlazi iz kvadrata prema vašem i partnerskom polju za vikend – pa će jednim delom situacija biti lakša. U partnerskim odnosima je trenutno čudna situacija – po nekim pitanjima je dobro, po drugim – još uvek postoje odjeci nervoze i tenzije iz prethodnog perioda. Sada je potrebno funkcionisati pametno – isključiti inat i impulsivnost, a uključiti osećanja. Slobodne Device – Saturn iz partnerskog polja u dobrom odnosu sa Venerom koja je sada na vašoj strani –  može doneti značajna poznanstva i početke emotivnih priča koje mogu potrajati. Pred vama se polako otvara vreme za prave ljubavi.

Posao

Merkur u znaku Ovna, kao vaš vladar – baš i nije energija koja je vama razumljiva – previše je tu brzanja, žurbe, zaletanja – a to nije način na koji vi funkcionišete. Jer, racio je u drugom planu a u prvom je impulsivnost. Ovo vam hoće doneti malo užurbanu sedmicu, ali daleko od toga da nećete moći da se snađete. Period je povoljan za one Device koje sarađuju sa inostranstvom i strancima, ili one koje rade za državne i javne ustanove. Po pitanjima finansija – trenutno ste prilično zadovoljni i pored troškova.

Zdravlje

Osetljivost disajnih organa.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>