Zadruga

Parovi

Filip Car opet doveo Maju Marinković do ivice pucanja! (VIDEO)

Filip Car opet doveo Maju Marinković do ivice pucanja jer ne želi da ozvaniči vezu! Ogorčen si zbog nečega, pa si mene našao da kinjiš ovde...

Filip Car opet doveo Maju Marinković do ivice pucanja! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Filip Car istakao je da neće ozvaničiti vezu sa Majom Marinković, što je nju izbacilo iz koloseka, nakon čega je nastala žestoka verbalna rasprava.


 Slađu ću ja, samo da izađem - rekao je Car.

Kako smeš da kažeš to? - upitala je Maja.

Šta izigravaš ti? Prva nisi ispravna, umesto da sediš i ćutiš, ti se stalno buniš. Glumataš nešto konstantno. Šta je ovo? Slađo, pokušavam da obasnim Maji da nije prrodno nakon svega da budemo zajedno. Možemo da se zezamo, ali ne da ozbavičimo vezu - rekao je Car.

Igraš se sa mojim emocijama - rekla je Maja.

Ti si pričala da voliš i Bilala. Ljubav nije opravdanje - istakao je Car.

Radiš neke stvari na kvarno. Ogorčen si zbog nečega, pa si mene našao da kinjiš ovde - istakla je Maja.

Radiš stvare koje su od krucijalog značaja da nas dvoje ne budemo na kraju zajedno. Želiš sedam dana pakla, da bi se raskantali. Neću biti ni sa kim, treba mi mir - kazao je Filip Car.



Slađo, čuješ li šta priča? - upitala je Maja.


Dobacuješ ljudima, mogu i ja da dobacujem. Znaš šta može, a šta ne. Da sam želeo da budem sa nekim, bio bih sa ovom(Aleks), ne bih bio sam. Nisam te lagao ni obećavao nešo. Samo se skloni - kazao je Car.

Ma, puši ku*ac. Boli te što sam skockana ceo dan, što me nisi bacio u depresiju. Prodaješ se zbog porodice i fanova, a ne možeš da preboliš to što me voliš - kazala je Maja Marinković.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>