Zadruga

Parovi

Skandal! Procurele su eksplicitne fotografije Marka Milovanovića! (FOTO 18+)

Skandal! Procurele su eksplicitne fotografije zadrugara Marka Milovanovića koji se pri ulasku u rijaliti "Zadruga 6" predstavio kao "zaljubljeni kaskader". 

Skandal! Procurele su eksplicitne fotografije Marka Milovanovića! (FOTO 18+) Screenshoot/Youtube



Nije prvi put da eksplicitni, kompromitujući foto i/ili video materijal učesnika "Zadruge" završi na društvenim mrežama, a potom i u medijima. Međutim, nage fotografije ovog učesnika "Zadruge" niko nije očekivao, budući da se u Beloj kući predstavio u "drugačijem svetlu".



Marko Milovanović predstavio se kao zaljubljeni kaskader, koji je posle samo jednog dana provedenog u rijalitiju plakao za svojom devojkom, koju kaže da voli najviše na svetu. Zadrugarima isključivo priča o svojoj emociji i vezi sa emotivnom partnerkom koja mu je čitav svet, zbog čega je neretko meta podsmeha svojih cimera.

Gledaoci su ga nazvali i "šampionom ljubavi", a sada je otkriveno da zgodni Marko ima i onu drugu, "divlju stranu".

Naime, na jednoj stranici na Tviteru objavljeni su printskrinovi Markovog najverovatnije video-poziva, tokom kojeg se, po svemu sudeći, skinuo za oči svoje sagovornice i tom prilikom pokazao "čime raspolaže".

Na pomenutoj stranici na Tviteru, koja objavljuje pornografski sadržaj, jasno se vidi Markovo lice, kao i polni organ, za koji se tvrdi da je njegov. Fotografije možete pogledati OVDE (samo za punoletne).
 

Kaća Grujić priznala koliko ju je bolela tuđa ljubomora! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>