Region

Svet

Pevačica Nela Bijanić o prevari i razvodu! Scenario bih mogla da napišem!

Pevačica Nela Bijanić progovorila je o prevari i razvodu od supruga! Scenario bih mogla da napišem! Puštala sam ga dokle može da ide. Ja sam bila na gornjem spratu, a on je bio dole...

 Pevačica Nela Bijanić o prevari i razvodu! Scenario bih mogla da napišem! Screenshoot/Instagram

Nela Bijanić zatekla muža sa mladom ženom u kući. Dugo je znala da ima drugu, ali ga je pustila da vidi dokle može da je laže i vara.Nela Bijanić, pevačica posebne lepote bez skandala u karijeri, doživela je neverovatnu prevaru od svog supruga! Kao porodična žena, mislila je da nikada neće doći do raskola braka, a onda je usledila šokanta situacija posle koje je odmah tražila razvod!Kad sam ja podnela razvod, svako može. Porodica i brak kao institucija je za mene svetinja, ja sam pre svega jedna porodična žena. Razvela sam se prošle godine, a mislila sam da nikada neću. Ne sviđa mi se način na koji se to desilo. Razvela sam se zbog prevare. Nekome to nije normalno, ali ne prelazim preko toga. Dobar sam čovek, ali ne treba me lagati i varati. Bolje je reći nešto, kako god bilo. Prešla bih preko toga jednom i nikad više - kaže Nela Bijanić.


Ističe da može cela filmska priča da se razvije od momenta kada je posumnjala da je suprug vara.


- Scenario bih mogla da napišem od toga. To je period kad se naša priča već privodila kraju. Ja sam ćutala sve vreme. Znala sam i ćutala. Puštala sam ga dokle može da ide. Ja sam bila na gornjem spratu, a on je bio dole. Tata mi je rekao da nije mogao da uđe kroz vrata, a ja sam istog momenta rekla da je dole sigurno neko, ali moj tata nije verovao u to - priča pevačica.
I otkriva da je sačekala da izađu, kako bi se suočila sa njima oči u oči.

Čula sam da on priča sa nekim, čekala sam ispred kuće da izađe. Izašao je sa nekom devojkom, dosta mlađom od njega. Njoj sam rekla da više nikada ne dođu u kuću u kojoj živim i ja. Ne volim prevare, nisam iz te priče. U tom trenutku sam sve završila. On će zauvek ostati otac mog deteta, zbog toga smo sada u korektim odnosima - zaključila je pevačica. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>