Zadruga

Parovi

Zvezdan Slavnić priznao zašto Anu nije ostavio pre rijalitija Zadruga 6! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić priznao zašto svoju nevenčanu suprugu, Anu Ćurčić nije ostavio pre rijalitija "Zadruga 6"! Ljubav je išla gore dole, kao što je i ona govorila u smislu odnosa, a ljubavi ne.

Zvezdan Slavnić priznao zašto Anu nije ostavio pre rijalitija Zadruga 6! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






U toku  emisija "Pitanja gledalaca", voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Zvezdana Slavnića:


Zašto nisi Ani rekao pre "Zadruge" da ti se gase emocije prema njoj, onda, brate,m ne bi imao nikakav problem? - glasilo je pitanje.


Nisam jer sam verovao da će biti nešto od nas. Mislim da je bilo gorih trenutaka nego nada i nisam razmišljao na tu stranu. Nisam gledao na tu stranu. Nisam gledao na tu stranu i gledao sam da rešimo kako znamo i umemo - rekao je Zvezdan Slavnić.

Ja bih ga ispravila jer sam ga isto pitala, a on mi je rekao da mu se to desilo, a da je mene voleo. Po meni je sad bio polovično iskren. Ja nisam znala za to i nije bilo priče da se tako osećao, u privatnim stvarima se jeste loše osećao. Isto pitanje sam postavio, a meni je odgovorio: "Voleo sam te, a ovo se desilo". Ima pravo da kaže šta oseća - dodala je Ana Ćurčić.

Nisam spomenuo da je nisam voleo jer da nisam ne bih želeo da to popravimo. Zašto bih pokušavao da se pomirimo kao što je i ona? Ljubav je išla gore dole, kao što je i ona govrila u smislu odnosa, a ljubavi ne. Ona je rekla da je ostajala sa mnom pored svih stvari jer me je volela - govorio je Slavnić.


Mi nismo imali prolbeme ko koga voli, kod nas je uvek bilo ko koga više voli. Zvezdan je imao svoju situaciju, a ja smatram da sam mu pomogla. Mislila sam da me Zvezdan iskreno voli - rekla je Ana.

Gde sam rekao da je nisam voleo? - pitao je Slavnić.
 

Na današnji dan je bijena Ksenija Pajčin! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>