Region

Svet

Na današnji dan je ubijena Ksenija Pajčin! (VIDEO)

Na današnji dan  16. marta 2010. godine je ubijena Ksenija Pajčin. Sada se pojavila fotografija rekonstrukcije ubistava i samoubistva.

Na današnji dan je ubijena Ksenija Pajčin! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Na današnji dan 16. marta 2010. godine maneken Filip Kapisoda ubio je pevačicu Kseniju Pajčin, a onda presudio sebi. Njih dvoje je u stanu u kom je Ksenija živela našla njena majka, a ova tragedija je pogodila čitavu javnost.


Sada se pojavila fotografija rekonstrukcije ubistava i samoubistva. Na njoj se vidi položaj dva beživotna tela. Ksenija je ubijena na ulazu stana, nakon svađe koju su imali ona je krenula da izađe, kada joj je Filip ispalio metak u glavu.



- Ksenija je na sebi imala jaknu, znači bila je spremna za izlazak. To što smo telo pronašli u hodniku pokazuje da ju je Kapisoda sustigao skoro na samim vratima. U prilog takvom zaključku govori i to što je on bio samo u majici i trenerci. Očigledno ju je pokušao zaustaviti, a kada mu to nije uspelo, pucao joj je u glavu - priča za medije izvor blizak istrazi.


Filip je nakon što je ubio Kseniju Pajčin otišao u sobu i pucao sebi u usta.

Prijatelji njihovi su vezu i njihov odnos opisivali kao fatalni, a nagađa se da je razlog poslednje svađe koja je završila tragično bila Ksenijina odluka da abortira njihovo dete.

Prijatelji i poznanici Ksenije i Filipa njihovu vezu opisivali su kao fatalnu. Često su se svađali, a nagađa se da je razlog poslednje svađe koja je imala tragične bila Ksenijina odluka da pobaci njihovo dete.




Fotografiju rekonstrukcije možete pogledati OVDE.


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>