Zadruga

Parovi

Marija Kulić ponovo Miljani naterala suze na oči! (VIDEO)

U toku emisija "Pitanja gledalaca" voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Mariju Kulić. Ona je ponovo svojoj ćerki Miljani naterala suze na oči!

Marija Kulić ponovo Miljani naterala suze na oči! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Kako si se osećala kad si gledala kad si gledala kako Zola ima s*ksualne odnose sa Miljanom sa majcom tvog lika? - glasilo je pitanje.


Nije imao, skinuo je majicu i rekao: "Da te vratim i pokažem kako sam se osećao kad si bila sa Nenadom". Majica je okačena kao simbol ljubavi. Rekla mi je da te je tužila zbog toga - rekla je Miljana.

Nije me povrdio Zola, na njega nisam ljuta ni prošli put ni sad. Ona kao moje dete sozvoljava da mene drugi ponižavaju, a ja ne dozvoljavam da nju neko drugi ponizi. Ona je shvatila kao da je pobedila ljubav i traži opravdanja jer zna da za takve stvari nema opravdanja. Direktno poniženje sa njene strane koje ja nisam zaslužila. Može da radi šta hoće, kad god me bude pitala za njega ja ću joj reći da joj to ne treba, ali me to više ne ointeresuje. Više vremena ću da provodim sa decom koja me slušaju. Nju nikad neću da podržim u stvarima koji rade - pričala je Marija.

Uvek ja ostanem sama na kraju, a svako ima svoj put - dodala je Miljana Kulić.


Mene ti više ne interesuješ ni u jednom smislu jer nije prvi put nego drugi da majku poniziš zbog muškarca i zbog njegove stvari - pričala je Marija.

Je l' si tužila Zolu? - pitao je Darko.

Jeste, kao što sam i u apartmanu kad je bilo - odgovorila je Marija.

Insistirao sam da majica bude ispred nas i ponovoio bih. Kad je ona meni izgovorila za majku da je najveća k u Derventi, pokušala na sve načine da me omalovaži, prva je počela. Znaš ti šta si ti njoj govorila dok ona nije otišla kod Nenada. Šta si joj dva meseca govorila? Je l' vidiš da ne možeš ništa? - govorio je Zola.


Uvek ću da kažem, ona dođe pa me pita. Ja njoj kažem, a ona uradi suprotno - rekla je Marija.

Kako više ne pustiš? Ti mene ne možeš da držiš i na mene ne utičeš. Ti si slagala za moju majku, a znaš kako to utiče na nju, mogli smo malopre da se potučemo. Je l' Nenad slagao? - pričao je Čolić.



 



  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>