Region

Svet

Ovu tajnu je Maya Berovic godinama krila od fanova! VIDEO

Svaki čovek u životu ima neku tajnu koju čuva, ali koja se pre ili kasnije otkrije.Iako je dugo čuvala svoju tajnu, otkrili smo šta je to Maya Berović godinama krila od publike, a ima veze sa njenom karijerom.

Ovu tajnu je Maya Berovic godinama krila od fanova! VIDEO Foto: INstagram/Maya BerovicNaime, Maya je snimila mnogo pesama, od koje su većina postale veliki hitovi, a jednu od njih je sama napisala. U pitanju je pesma „koliko te ludo volim ja“, o kojoj je pevačica otvoreno pričala u emisiji kod Ognjena Amidžića: "Malo ljudi zna da sam tu pesmu lično ja napisala.Nisam imala potrebu da previše pričamo tome, ali nisam ni krila to.Publika je pesmu prihvatila, što mi je bilo najbitnije, tako da je sve drugo bilo manje važno, tako da nisam puno pričala o tome", rekla je Maya.

Kako smo saznali, Maya je pesmu posvetila svom suprugu Alenu, sa kojim je tada bila verena, a iako je pesma postala veliki hit, Maya ne planira, bar za sada, da napiše neku novu pesmu.Ipak  kako sama kaže nikad se ne zna. U nastavku Vas potsećamo na pesmu „Koliko te ludo volim ja“:,


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari