Region

Svet

Lepa Brena na nastupu primetila čudnu promenu kod sebe!

Lepa Brena na nastupu primetila čudnu promenu kod sebe, pa je posle toga odlučila da ode na pregled. Njeno zdravlje je sada sasvim dobro jer ide na rutinske preglede kako bi se održala u formi i sprečila moguće bolesti.

Lepa Brena na nastupu primetila čudnu promenu kod sebe! Screenshoot/Instagram





Iako je ranije imala neke zdravstvene tegobe, nije se predala i nastavila je da se bori. Lepa Brena je odlučna u tome, jer je videla šta je sve moguće ako se bolesti ne leče na vreme.



Zbog toga je i odmah reagovala na nagoveštaje svojih simptoma i otišla na pregled. Ovom namerom je nastavila da živi zdravo, i inspiriše druge da rade isto. 


Naime, u toku jednog nastupa, primetila je da joj je poplavela ruka, pa je prebacila u mikrofon u drugu. Bila je čitavo vreme profesionalna, završila je nastup i potom odmah reagovala.

Brena je otkrila da boluje od trombofilije nakon što je bila na terapiji u VMA-u, gde su joj utvrdili začepljenje vene desne ruke. Od tada je morala da se prilagodi svom novom životu.

 

Zvezan Slavnić privođen zbog nasilja! Anđela Đuričić smatra da je Ana kriva! (VIDEO)



Promenila je ishranu, vodi računa o kilaži i redovno vežba. Ona je bila u šoku kada je saznala za svoju trombofiliju, iako je već imala iskustvo sa najrazličitijim zdravstvenim tegobama, od lomova ruku i frakture kolena. Nakon što je bila nepokretna 12 dana, tim stručnjaka uspeo je da joj sanira 70 odsto suklavije i 100 odsto potpazušne vene.

– Bila sam na terapiji, ležala sam faktički nepokretna 12 dana, sa rukom koja je stajala u jednom položaju, tu su me hranili, pojili, to mi je bilo prvih 12 dana nekakvog odmora gde su, zahvaljujući zaista velikom timu stručnjaka na VMA, uspeli da mi saniraju i da mi se otvori 70 odsto suklavije i 100 odsto potpazušne vene – izjavila je Lepa Brena jednom prilikom.
 

Južni vetar, na granici epizoda 7: Sofija započinje svoju borbu! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: Ekskluziv

Povezane vesti:


>