Region

Svet

Počela prodaja ograničenog broja ulaznica za Tuborg Lovefest!

Prodaja ograničenog broja early bird ulaznica za Tuborg Lovefest počela je juče u podne i trajaće do isteka zaliha. 

Počela prodaja ograničenog broja ulaznica za Tuborg Lovefest! Foto: Promo
Svi posetiocu moći će da kupe VIP, Stage Experience ili Regular trodnevne i dnevne ulaznice po najnižim cenama, koje će važiti samo u ovom krugu prodaje. Zbog velikog interesovanja i malog kontigenta dostupnog za prodaju ulaznice će biti rasprodate u narednih nekoliko dana, zato požurite da kupite svoju puteem lovefest.rs ili u svim poslovnicama Gigstixa i Tickets.rs. 

Tuborg Lovefest će ove godine na pet muzičkih bina doživeti svoje šesnaesto izdanje, a ovog leta biće održan od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Lovefest april u Beogradu i veliko zagrevanje za festival 

Ako ste gladni Lovefest događaja, nikako ne smete da propustite još jednu najavu velikog izdanja Tuborg Lovefest 2023, u beogradskom hangaru 8. aprila, kada će pred beogradsku publiku doći Patrick Topping, Dakissa i Luton. Samo 20 dana kasnije, 28. aprila stiže nam Jamie Jones, , a da je jedan od miljenika domaće klabing scene govori i rekordna prodaja ulaznica i više od 50% rasprodatih karata za samo 48 sati od najave događaja. Ulaznice za Lovefest Fire moguće je kupiti putem lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa i Tickets.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>