Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 13. marta do 19. marta 2023. godine!  Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



VAGA

Hrana

Što se ishrane tiče skroz ste ok, osim kada su slatkiši u pitanju. Po koji slatki greh i nije toliko strašan, ali nemojte da preterate. Takođe, bilo bi dobro da smanjite upotrebu začina.

Ljubav

Ako imate osećaj da vas je hemija sa nekim „izula iz cipela“ , da istinski uživate u društvu te osobe – pa, onda izvolite. Zar je bitno da li će to biti samo avantura, zar je bitno što će novo započeti odnosi biti burni i sa mnogo oscilacija, zar je bitno što su male šanse za stabilnost i trajnost? Ukoliko želite da poslušate savet, on bi bio – ne žurite, ništa što je istinski vredno neće vam pobeći. A vi kako god želite. Zauzete Vage – truckav put za partnera i vas se nastavlja i kroz ovu nedelju. Svega tu ima – i želje i emocija i razumevanja, ali i onog drugog – bure, drame, sumnje, nervoze i rasprava.

Posao

Ili ćete uspeti sami da se zatrpate obavezama, ili će pak to drugi uraditi umesto vas. U svakom slučaju – ukoliko očekujete mirnu nedelju u kojoj ćete normalno funkcionisati i ostvariti ono što ste planirali na dnevnoj bazi – verovatno je da od tog posla nema ništa. Radno okruženje će povremeno delovati kao da se ne zna ko pije a ko plaća. Svi će biti nervozni i dramiti za svaku sitnicu, a itekako su moguće sve vrste konfuznih dešavanja, grešaka i propusta. Finansije – da nije troškova, bili biste skroz zadovoljni.

Zdravlje

Glavobolje, sinusi, prehlade, problemi sa zglobovima.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Kako se budete osećali – takva će vam biti i ishrana ovih dana. Momenti u kojima niste gladni uopšte ili zaboravljate da jedete mešaće se sa momentima u kojima biste počistili sve iz frižidera.

Ljubav

Vrlo promenljiva situacija u vašim emotivnim relacijama. Suštinska povezanost postoji, postoje i emocije i želje – ali komunikacija baguje, tu je i nervoza, sumnje se lako bude, a još ako na to dodamo i manjak vremena – onda imamo kompletnu sliku. U danima vikenda postoji tendencija da se situacija smiri i stabilizuje. Više stavite akcenat na emocije, manje pričajte a više uživajte zajedno. Slobodne Škorpije – ulazak Venere u partnersko polje u drugom delu sedmice i njen dobar kontakt sa Saturnom iz polja ljubavi i uživanja – otvaraju zanimljiv emotivni period. Ovo mogu biti lepi ljubavni počeci za vas.

Posao

Nedelja u kojoj nećete znati na koju ćete pre stranu. Nedelja u kojoj ćete imati osećaj da, što više žurite da nešto obavite – sve sporije završavate (jer morate da ispravljate ono što ste u žurbi pogrešili). Nedelja u kojoj vam komunikacija neće biti jača strana, pa zato vodite računa u dogovorima. Nedelja u kojoj ćete biti impulsivni i nestrpljivi i nije savršen period da donosite bitne poslovne odluke. Nedelja u kojoj će vam organizacija posla biti zbrda zdola. Finansije standarno. Novac dođe, novac se potroši.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, imunitet ne baš sjajan. Mogućnost za povrede.

 

STRELAC

Hrana

Potrebna su vam u ishrani namirnice koje donose energiju. Smanjite mesne, a pojačajte mlečne proizvode. Takođe – konzumirajte u većoj meri sezonsko povrće i voće.

Ljubav

Bolje će u ovoj nedelji proći one emotivne relacije koje su nove ili one u kojima partneri ne dele isti životni prostor. Tu će emocije i strast doći na prvo mesto i pored povremenih „kikseva“. No, oni koji žive zajedno ili su u braku – tu već može biti pojačanih tenzija, može biti nesporazuma, sumnje, ali i impulsivnih i brzinskih odluka koje neke od odnosa mogu dovesti do ivice pucanja. Pokušajte da hladne glave razgovarate o temama koje vam unose nemire. Slobodni Strelčevi – i dalje ste u periodu pojačanih emotivnih prilika, dobre energije ali i sklonosti ka uživanjima, zabavi, strastima i hemiji.

Posao

Intenzivna poslovna dešavanja će vam u nekim momentima buditi elan i donositi dobru energiju, a u drugim će vas umarati jer ćete shvatiti da ste okruženi osobama sa kojima se ne razumete i koje vam komplikuju poslovnu svakodnevicu. Očekujte porast obaveza i verovatno je da ćete morati da posvetite pažnju i najsitnijim detaljima ili da ispravljate ono što su drugi zabrljali. Sa saradnicima se trudite da prevaziđete komunikacijske probleme – potrebni ste jedni drugima. Finansije – nestabilno.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija.

 

Žene su se oduševile ovom metodom! Meka i nežna stopala na jednostavan način!





JARAC

Hrana

Mogli biste malkice da poradite na poboljšanju krvne slike. Potrebno vam je više namirnica bogatih gvožđem – spanać, jaja, cvekla, mahunarke, kakao, sušeno voće, luk.

Ljubav

Ukoliko prenesete nestabilnu i lošu energiju iz prethodne nedelje u ovu – pa, to neće biti dobro jer će postojati velika šansa da se nervoza provlači i na dalje. Pokušajte da više pažnje posvetite jedno drugom, emocijama, komunikaciji, nežnosti, bliskosti. Ukradite vreme samo za vas dvoje i ne dozvolite da vas bilo šta ometa. Ako se jave momenti sumnje ili nesporazuma – raščistite odmah, ne čekajte da se tenzija gomila. Slobodni Jarčevi – od polovine nedelje Venera ulazi u vaše polje uživanja i ljubavi. Priče koje se pokrenu u ovom periodu mogu biti trajne, stabilne i voditi vas ka ozbiljnosti i posvećenosti.

Posao

Previše je obaveza i odgovornosti trenutno natovareno na vas. Ispada kao da se od vas očekuje da stalno nešto uradite, pokrenete, ispravite, rešite. Da, jednim delom će vam ovo prijati jer će vam radni dan biti ispunjen a vi se osećati dobro, ali drugim – sve ovo će vam oduzimati vreme i testirati snagu živaca. Energija oko vas je trenutno takva da je poslovna svakodnevica ispunjena žurbom i tenzijom, kao i mnogobrojnim promenama i obavezama. Proveravajte i druge i sebe, mogući su propusti sada.

Zdravlje

Budite oprezni u saobraćaju. Stoji mogućnost povreda. Osetljivost respiratornog sistema.

 

VODOLIJA

Hrana

Ishrana će u ovoj nedelji biti ili neadekvatna ili ćete konstantno jesti s nogu, u žurbi. Vodite računa da ne pokvarite stomak nekvalitetnim namirnicama ili onima kojima je prošao rok trajanja.

Ljubav

Uglavnom je situacija ok. Strasti ima, emocija ima. Komunikacija povremeno klacka, a pogotovo će klackati ukoliko vam se učini da partner nešto mulja ili da vam pak ne posvećuje dovoljno vremena. No, čak i da se dođe do granice rasprave, brzo će se situacija vratiti u mirnije vode i rešiti. Od polovine nedelje Venera će obogatiti vaše polje doma – taman dobar period da se više uživa. Što se tiče slobodnih Vodolija – i dalje traje period koji je dobar da se vi opustite i uživate. Da budete u pokretu, aktivni, da upoznajete nove osobe i ostvarite sa njima zanimljive interakcije. Da malo sedite na dve stolice.

Posao

Finansije će vam biti stavka na kojoj ćete se konstantno u ovoj nedelji saplitati. Koliko god da priliva bude, imaćete osećaj da vam je novčanik bušan i da novac samo prolazi kroz njega i odlazi dalje. Moguće su sve vrste troškova, a onih neplaniranih će biti koliko ti duša ište. Poslovno – vaša je energija i dalje dobra, postoji mnogo aktivnosti i promena koje nisu loše po vas. Postoji prostor i za nove saradnike, nove poslovne prilike. Ukoliko pravite dogovore – ne žurite i ne donosite odluke naprečac.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro, ali biste mogli da razmislite o tome da se više relaksirate i odmarate.

 

RIBE

Hrana

Potrebno je da živnete i pojačate energiju, a to ćete uspeti ukoliko uvedete više proteina kroz meso, jaja, više vitamina kroz sezonsko voće i povrće. Batalite slatkiše i grickalice, kao i brzu hranu.

Ljubav

Nemiri koji su u protekloj nedelji ustalasali emotivne relacije – itekako se mogu nastaviti i u sedmici koja je ispred vas. Pogotovo ako niste do kraja nešto razrešili, ako niste došli do suštine i raščistili pitanja koja su i pokrenula tenziju. Saturn u vašem znaku traži odgovornost – najpre prema sebi, a onda i prema partnerstvu u kojem ste. Nemojte olako shvatiti njegov tranzit. Od drugog dela nedelje ulazite u nešto mirniji period. Slobodne Ribe – e tek tada, od drugog dela sedmice počinju da se otvaraju bolje šanse za vas. I dalje nije vreme za žurbu, nije vreme za tajne i nedefinisane priče. Ali jeste vreme da više uživate.

Posao

Saturn, Sunce i Merkur su kod vas. Saturn, da vam da odgovornost, Sunce snagu i potrebu da se istaknete, Merkur da budete rečiti i komunikativni. I pored svega što je na vašoj strani – neće vam ova sedmica biti jednostavna, pogotovo ukoliko budete žurili ili neka pitanja i dogovore olako shvatali.  Možete lako pogrešiti, izgubiti koncentraciju, pogrešno se razumeti sa saradnicima. Finansijski ćete proći dobro, a kad polovinom nedelje Venera ušeta u znak Bika – to će se dodatno poboljšati. No, troškovi su još uvek prilično jaki.

Zdravlje

Roviti ste. Više čuvajte sebe.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>