Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 13. marta do 19. marta 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Peakpx




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



OVAN

Hrana

Jedite konkretnu hranu – vašem organizmu trebaju kalorije i energija. Trošite se dragi Ovnovi mnogo – zato to morate nadoknaditi. Pronađite balans.

Ljubav

Ako ste za malo drame i imate neopisivu želju da začinite svoj ljubavni život letećim tanjirima – e, onda sakrivajte od partnera, recite nešto što će voljenoj osobi uključiti sve crvene alarme, pošaljite dragom vam biću poruku koja je namenjena nekom drugom….prosto rečeno – svesno ili nesvesno zabrljajte nešto  i tokom cele nedelje ćete imati žurku. I uopšte ne mora da znači da vi tu krijete ne znam ni ja šta bitno – možda samo niste fokusirani i misli vam blude, a druga strana to doživljava prilično lično i opako sumnja. Slobodni Ovnovi – jedino ako ste voljni za avanturu ili za odnos sa zauzetom osobom.

Posao

To što će Venera u drugom delu nedelje da uđe u znak Bika vam odgovara po pitanjima finansija jer će one krenuti prvo ka stabilizaciji, a onda i ka popravljanju. Neki od vas će možda u ovoj nedelji i na poslovno putovanje ili pak u intenzivne pregovore. U prvom slučaju – obratite pažnju na dokumentaciju koju treba poneti i spremite se na promene u poslednjem trenutku. U drugom slučaju – pregovori neće biti lagani i trajaće duže nego što mislite, ali su prilično obećavajući i nešto može biti od ovoga.

Zdravlje

Niste baš fokusirani a impulsivni ste, pa vodite računa u saobraćaju. Moguće su i povrede, kao i respiratorni problemi.

 

BIK

Hrana

Venera ulazi u vaš znak u drugom delu sedmice – pa ćete doći u svoju energiju i početi da se osećate dobro. U međuvremenu – ništa vam ne bi falilo da prošetate po pijaci i nakupujete sveže povrće.

Ljubav

Suštinski, partner i vi ste u korektnoj fazi. E sad, da je moguće da u ovoj nedelji dođe do neke tenzije ili mogućnosti za raspravu – ma jeste. I to verovatno negde sredinom perioda. Partner će nešto da kaže (ne kaže) ili da uradi (ne uradi) što će vas podbosti i možete da odreagujete burnije nego što ste planirali. Ali, ništa ovo posebno nije – u roku od jednog dana se rešava, situacija stabilizuje i sve dolazi na svoje mesto. Slobodni Bikovi – blago meni, nemojte da sada ulazite u neke priče ili da se zaljubljujete – biće to burni i preburni odnosi koliko god bili na prvi pogled dobri. Hajde sačekajte malo, samo malkice.

Posao

Poslovno će nešto krenuti da se pomera na bolje od drugog dela ove sedmice. Ili ćete napraviti dobar dogovor ili dobiti zaposlenje ili ostvariti nešto što ste dosta dugo planirali i nadali se. U svakom slučaju, poslovno ste u solidnom periodu. To još uvek ne možemo da kažemo za vaše finansije koje dolaze i odlaze bez ikakvog reda i smisla i konstantno vas ostavljaju sa polupraznim (ili potpuno praznim) novčanikom. Nešto više pažnje obratite na poslovnu papirologiju – može biti grešaka i propusta.

Zdravlje

Glavobolje, meteoropatske tegobe, hormoni, čak i mogućnost za povrede.

 

BLIZANCI

Hrana

Konzumirajte med, ribu, spanać, jaja, jogurt, integralni pirinač, ćureće meso. Slatkiše izbegavajte, ali povremeno možete uzeti crnu čokoladu ili urme kao slatku zamenu.

Ljubav

Definitivno ne možete na šest strana, a posao i obaveze lične prirode vam oduzimaju ogromnu količinu vremena i energije. Pokušavate da pronađete dovoljno kvalitetno provedenog vremena sa partnerom – ali će to ići teško u ovoj sedmici. Ne mora da znači da će zbog ovoga dolaziti do problema između voljene osobe i vas, ali svakako nećete ni jedno ni drugo biti kompletno ispunjeni i zadovoljni. Što se tiče slobodnih Blizanaca – ova sedmica baš i nije savršena za nove ljubavne početke i poznanstva – uglavnom sve može ići kroz strast. Sklanjajte se od zauzetih osoba i onih koji pričaju slatke, ali prazne priče.

Posao

Vi biste mnogo toga da završite odjednom, da možda neke zaostatke rešite koliko odmah, da se istovremeno bavite i papirologijom i dogovorima i planovima i još plus redovnim obavezama – neće to ići baš tako fino kako ste vi zamislili jer vam fali jedan osnovni faktor, a to je organizacija. Tu ste u ovoj nedelji izuzetno slabi – posvećujete gro vremena nebitnim stavkama a na one zaista važne ne stižete da se fokusirate. Pokušajte da ne kasnite i ispoštujte ono na šta ste se obavezali.

Zdravlje

Osetljivost gornjih disajnih puteva, kao i potencijal za povrede.

 

Čuli ste za anoreksiju i bulimiju ali postoje i drugi poremećaji u ishrani!






RAK

Hrana

Rakovi će biti u jurnjavi, pa će se često dogoditi da propuste obrok ili da imaju malo vremena za njega. Ukoliko je to moguće – makar se potrudite da ne preskačete doručak – neka on bude obilan i kvalitetan.

Ljubav

Pričaćemo o nekim stabilnijim momentima u vašim emotivnim relacijama od pred kraj ove nedelje. Do tada – baš i nije bajno. Vaše misli i osećanja su u konstantnim oscilacijama, a u istom ritmu funkcioniše i odnos sa voljenom osobom. Čas se držite čvrsto, čas prorade nemiri, strahovi, nervoze. Neka vaša komunikacija bude obojena osećanjima, a ne prebacivanjima, kritikama. Slobodni Rakovi – i dalje nije dobar trenutak za nove početke. Ukoliko uživate u nečijem društvu – pustite neka to ide i odvija se polako. Samo nemojte da to bude društvo osobe koja je zauzeta, samo će vam doneti nemire.

Posao

Radna sedmica će krenuti kroz pritisak i žurbu i verovatno će se na isti način nastaviti i na dalje. Informacije koje budu dolazile do vas biće povremeno kontradiktorne, zbunjujuće – ne reagujte momentalno na njih, već sačekajte da se situacija izbistri. U komunikaciji sa saradnicima, u papirološkim pitanjima i u dogovorima – nemojte žuriti i donositi zaključke naprečac. Moguće je da u drugom delu radne nedelje budu nagoveštene pozitivne promene koje bi uskoro trebale da zažive.

Zdravlje

Prolazne prehlade, manji problemi sa spavanjem.

 

Žene su se oduševile ovom metodom! Meka i nežna stopala na jednostavan način!



LAV

Hrana

Nemojte se zatrpavati hranom, ali nemojte otići ni u drugu krajnost. Potrebne su vam namirnice koje vas energetski dižu i pripremaju za sjajan period koji se ubrzo otvara pred vama.

Ljubav

Emotivni odnosi su uglavnom dobri – ima i strasti i emocija….no, malo biste trebali da poradite na komunikaciji koja može s vremena na vreme bagovati u ovoj nedelji. Jer, čini mi se da ćete i partner i vi biti nervozniji nego inače i da se neke brzinske rasprave mogu lako isprovocirati. Možda imate različita mišljenja po nekim pitanjima, ali to ne znači da ne možete pronaći kompromis. Slobodni Lavovi – i dobar i loš period za nove ljubavi. S jedne strane – itekako je moguće da prorade varnice između vas i neke osobe….ali sa druge – možda u ovom trenutku ne bi trebalo žuriti, već pustiti da se priča razvija.

Posao

Novac će nastaviti da odlazi od vas u ovoj sedmici – ukoliko možete da uradite nešto po pitanju troškova, zakočite…ukoliko ne možete – pa, onda isplaćajte ono što imate – ionako je ovo poslednja nedelja sa tako intenzivnim „odlaskom“ novca od vas. Poslovno – vrlo brza i aktivna, ali i pomalo „džombasta“ nedelja je pred vama. Biće momenata u kojima jednostavno nećete znati na koju ćete stranu pre. Mogući su problemi u organizaciji, jer će postojati dešavanja i ljudi koji će vam odvlačiti pažnju.

Zdravlje

Mrljavite se nešto, ali uskoro će situacija krenuti na bolje. Hronični umor je prisutan.

 

DEVICA

Hrana

Ako želite sebi dobro onda nema preskakanja obroka, nema slatkiša i grickalica, ali nema ni toga da jedete dok ne počne stomak da vas boli. Pokušajte da se ustalite po pitanjima ishrane.

Ljubav

Ukoliko je tokom prošle nedelje došlo do nekih napetih momenata između partnera i vas – vrlo je moguće da se tenzija prenese i u ovu sedmicu. I iz te neke lošije faze bi se izašlo pred sam kraj ovog perioda. Kao da još uvek nije trenutak da se zakopaju „ratne sekire“ – komunikacija vam je previše zbunjujuća, ne razumete se, a to sve povlači nervozu i sumnje. Slobodne Device – neke osobe koje vas interesuju su možda već tu, neke se tek spremaju da dođu. No, period nije sjajan da se grade stabilne i jake konekcije – ovo će početi da se menja od vikenda, pa još uvek budite strpljivi i ne žurite nigde.

Posao

Dosta nervoze, brzine i nemogućnosti organizacije će se provlačiti i kroz vaš poslovni sektor. Svi su nešto na kraj srca, svi su nešto nervozni i impulsivni, svi bespotrebno komplikuju – a sa druge strane – verovatno saradnici i vas doživljavaju tako jer se jednostavno ovih dana ne razumete uopšte. Koliko god da žurite – po osetljivim i bitnim poslovnim pitanjima neće moći da se brza, moraće polako i korak po korak da ne biste sve radili ispočetka. Napetiji odnosi sa nadređenima i mlađim muškarcima.

Zdravlje

Još uvek niste u bajnom zdravstvenom periodu.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>