Region

Svet

Rada Manojlović: Izgleda da mi je došla glave rolovana džigerica!

Nije mi dobro i non-stop nešto preživam, napisala je Rada Manojlović! Izgleda da mi je došla glave rolovana džigerica, nemam drugo objašnjenje, kaže pevačica.

Rada Manojlović: Izgleda da mi je došla glave rolovana džigerica! Screenshoot/Youtube/Tviter





Pevačica Rada Manojlović šokirala je nakon što je na društvenoj mreži Tviter postavila nekoliko objava u kojima je sebe najstrašnije vređala, pa je pisala da je sad debela i ćorava pevačica, koja samo jede i deblja se. 

Naime, pevačica nekoliko dana zaredom postavlja čudne statuse i slike nezdrave hrane koju svakodnevno naručuje, pa dok jedni misle da je duhovito to što radi, drugi je prozivaju i pišu da se smesta zaustavi.

- Sve mi je jasno, osim jedne stvari, a to je odakle meni ovolika stomačina?! Šta se ovo preliva, ne razumem! Izgleda da mi je došla glave rolovana džigerica, nemam drugo objašnjenje. Ugojila sam se, salo preliva, postala sam ćorava... Koleno je počelo da mi kleca, sva sam ubijena i stigle su me godine - napisala je pevačica u jednoj od objava, pa je nastavila da blati samu sebe:


- Više nisam sigurna da li živim da bih jela ili jedem da bih živela. Bukvalno mi nije dobro i non-stop nešto preživam! Izgleda da sam bolesna žena. Sve mi je malo i kao da su mi oči gladne!


Manojlovićka je posle skandaloznih objava počela da objavljuje slike hrane koju jede u toku dana da bi na kraju iz čista mira slikala i račune dostave koja joj stiže na kućnu adresu i sve ono što je poručila da se donese.

- Ova Rada stvarno nije normalna! Šta joj bi sad da objavljuje ovakve stvari? Ne znam kome može da bude smešno da neko propagira nezdrav način života. Razumem da je pokušala da ispadne duhovita i spontana, ali ovo je sve, samo nije to - glasio je jedan od komentara na Tviteru.




Polemisala je i na temu pušenja

Pre skandaloznih objava folkerka je pričala i na temu cigareta, pa je objasnila da je protiv zakona da se pušenje zabrani u kafićima i restoranima.


- Iako nisam pušač, sada sam na strani pušača jer znam da su mnogi ljudi zavisni, a i da nisu, razumem da im pušenje pričinjava zadovoljstvo. Jednostavno, to im je neki ventil. Ne treba zabraniti pušenje u zatvorenim objektima, već napraviti kompromis i obezbediti ljudima prostorije za pušače - rekla je Rada Manojlović.
 

Kora od banane je prirodni botoks! Provereno uklanja bore!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>