Style & Lepota

Ljubav & Sex

Style & Lepota

Nova modna linija: Viktorija Bekam inspirisana ćerkom Harper! FOTO

Viktorija Bekam već godinama je jako uspešna dizajnerka, koja sa svakom kolekcijom diktira modne trendove, a najnovija je inspirisana ćerkom Harper.

Nova modna linija: Viktorija Bekam inspirisana ćerkom Harper! FOTO Foto: Instagram/victoriabeckhamAko pitate najpoznatije svetske dizajnere gde pronalaze inspiraciju, odgovoriće vam u svemu što ih okružuje. Za neke su to ulice rodnog grada, za neke spomenici, nekoga inspiriše muzika, a Viktorija Bekam je ideje za novu kolekciju pronašla u svojoj porodici. Tačnije najmlađem članu svoje porodice – petogodišnjoj ćerkici Harper.
 
 

#VBXTarget link in bio X Register on my website.My favorite look from my Target collection #callalilly X VB

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана–  Nova kolekcija na neki način predstavlja slavljenje mog odnosa sa Harper – ispričala je poznata Spajsica za “Women’s Wear Daily”, dodajući da je sve ono što majka i ćerka rade kada su zajedno, kao na primer branje i presovanje cveća, predstavljalo inspiraciju prilikom kreiranja ove nove kolekcije koja je namenjena majkama i ćerkama, prenosi Gloria.
 
 

The most fun you can have on set, so cute! The kids all wearing my #VBxTarget collection x VB visit Victoriabeckham.com/target for more info

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) данаU dizajniranju joj je pomoglo i to što je posvećena majka i zna šta deca vole. – Znam šta Harper voli da nosi, deci je inače važno da se osećaju udobno. Uzela sam u obzir sve što sam naučila tokom ovih godina kao majka četvoro dece i prenela to na stvaranje garderobe – kaže Viktorija.
 
 

#VBxTarget x VB victoriabeckham.com/target

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) данаOva kolekcija za decu i odrasle, zapravo je namenjena majkama i ćerkama. Početkom aprila će se naći u prodavnicama širom Britanije, a cene komada za odrasle se kreću između 20 i 70 funti, dok za dečju garderobu treba izdvojiti između šest i 30 dolara. 


 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari