Zvezde Granda

Pinkove Zvezde

Zvezde Granda

Aca Lukas brutalno izvređao koleginicu u Zvezdama Granda - Ti si hendikepirana!

Aca Lukas poznat je po britkom jeziku, a to je ovoga puta i dokazao u emisiji Zvezde Granda, gde je brutalno izvređao koleginicu koja je bila tajanstveni član žirija.

Aca Lukas brutalno izvređao koleginicu u Zvezdama Granda - Ti si hendikepirana! Foto: Screenshot YoutubeNaime, sukob u Zvezdama Granda nastao je, kada je tajanstveni član žirija, Nada Topčagić, rekla kako Aca Lukas i Jelena Karleuša prave rijaliti od ovog šoua. Njena izjava veoma je iznervirala pševača, koji nije birao reči, nazivajući je pogrdnim imenima:

"Šta tebe boli đ*ka šsta ja radim? Alo, bre! Popović ovde dovodi bolide da nas prozivaju, namerno. Dovodiš hendikepirane, moždane idiote i iskompleksirane budale koje će ovde da prozivaju mene i Karleušu! Ja više neću da razgovaram sa njima", rekao je iznervirani Lukas, dok je Saša Popović pokušao da smiri situaciju. Sukob se završio potpuno slučano, kada je Nada pred sam kraj emisije otkrila svoj identitet.

" Ajmo, rukice gore! Jao Nado, kretenu, kakve rukice, sad si sve uprskala!", rekla je Nada. Aca Lukas je nakon ovog saznanja uputio javno izvinjenje svojoj koleginici.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Komentari