Ljubav

Style

Znakovi Zodijaka koji se najčešće venčaju sa pogrešnom osobom!

Iako brak može biti loš nezavisno od toga koliko se par poznavao pre venčanja, ovi znakovi Zodijaka se najčešće venčaju sa pogrešnom osobom!

Znakovi Zodijaka koji se najčešće venčaju sa pogrešnom osobom! Peakpx





Ovan
Ovnovi su impulsivni i verovatno će bez razmišljanja uskočiti u brak. Brzo će se zaljubiti u onu osobu koja im privuče pažnju i organizovati svatove. U tom času neće biti svesni partnerovih mana i vrlina jer će biti opijeni strašću i zaljubljenošću. Nakon nekog vremena u bračnoj zajednici shvatiće da njihov izabranik ipak nije idealan i da možda uopšte nije supružnik kakvog žele.



Lav
I Lavovi vole pažnju i ljubav. Iako su karakterno jaki zbog zaljubljenosti mogu biti slepi. U brak uskaču dok su još u fazi početne ludosti, a kad ih ona prođe, shvataju da imaju posla s egocentrikom i manipulatorom. To srljanje u brak ih na kraju skupo košta.





Jarac
Kad je reč o ljubavi, Jarčevi ne donose promišljene odluke. Fokusiraju se na sebe i karijeru, a ljubav ostavljaju po strani i venčaju se za osobu koja prva naleti. Doslovno. Nisu dobri u prosuđivanju i umesto da odluke o važnim odlukama donose hladne glave, oni sve čine na brzinu.



Devica
Device slede pravila i društvena očekivanja. Ni same ne znaju šta traže pa će i odabir partnera prepustiti drugima. Venčaće se za tu osobu samo zato što im je porodica rekla da je ona prava i da požure sa svadbom. Na prvo mesto će staviti mišljenje drugih i uveravati se da bi pod hitno trebalo da sklope brak. A onda shvate da bi bilo bolje da su slušali sebe.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: zena.rtl.hr.

Povezane vesti:


>