Region

Svet

The Quiet men: Specijalni gosti Teofilovićima u Domu omladine! (VIDEO)

"The Quiet men" specijalni gosti Teofilovićima u Domu omladine! Poznati Irski duet sprema posebno iznenađenje za ljubitelje a kapela zvuka!

The Quiet men: Specijalni gosti Teofilovićima u Domu omladine! (VIDEO) Foto: Džon MekGlin
Sve je spremno za centralnu muzičku manifestaciju ovogodišnjeg Beogradskog irskog festivala – zajednički nastup Braće Teofilović i irskog dueta The Quiet Men.

Ričard Bojl i Džon MekGlin nastupaju zajedno još od 1992.godine, kao deo čuvenog vokalnog ansambla Anuna. Sa 22 objavljena albuma, svetskim turnejama i saradnjom sa poznatim  muzičarima kao što su Sting, Hozier, Elvis Kostelo, Šinejd O’Konor i Beri Manilou, Džon i Ričard su zvezde u svom rangu u čijim nastupima su uživali Džordž Kluni, Penelopa Kruz, Pol Enka, Kolin Farel, Bono, Coldplay, Bil Gejts i Gvinet Paltrou.

Tokom karijere,The Quiet Men su postavili temelj svojom zajedničkom ljubavlju prema irskom narodnom, tradicionalnom i Sean Nós pevanju. Od kompleksnih pesama u puirt a baol (stilu usne muzike) do sjajne numere Pedija Kavana “On Raglan Road”, preko glasovnog pejzaža starih irskih zvukova kao što su “She Moved Through The Fair” ili “The Rocky Road To Dublin”, oni nastavljaju da izvode pesme koje oslikavaju njihov ponos i privrženost svom domu.


Džon i Ričard su uputili poseban pozdrav našoj publici: Teofilovići i The Quiet Men nastupaju u utorak 14.marta u 20h u Velikoj sali Doma Omladine. Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>